Saša Lozar predstavio je novi album. Na njemu nas čeka i duet s Tonkom
Saša Lozar predstavio je novi album. Na njemu nas čeka i duet s Tonkom

Saša Lozar predstavio je novi album. Na
njemu nas čeka i duet s Tonkom

U godini dueta još jedno glazbeno osvježenje, konkurentan i atraktivan spoj dva vokala u energičnoj pjesmi LOM. Dugoočekivani duet glazbenika Saše Lozara i talentirane Tonke (Antonije Matković Šerić), ugodnog, autentičnog vokala, frontmenice grupe Pavel, dolazi u pravo vrijeme i nosi interesantan naziv. Izlazak iz komforne zone za ove vrsne glazbenike s dugim stažom na sceni, izrodilo je pjesmu za koju ćemo poželjeti da se dugo, dugo zadrži u radijskom eteru i na plesnom podiju.

Vokalnu suradnju potpisuje autor i tekstopisac Aljoša Šerić autor mnogobrojnih hitova, aranžman i produkciju Zvonimir Dusper Dus te izvršnu produkciju Gordana Bosak za Agapamusic.

Saša Lozar Tonka

Lagano na vrijeme

Lom je zaokružio novi i peti studijski EP album Saše Lozar naslovljen Lagano na vrijeme. Na EP-u se nalaze singlovi koji su nastali kroz protekli period, osvojili eter i slušatelje, poput istoimenog Lagano na vrijeme, Opasno tvoj, Čudo, Okus miris dodiri te Ne plačem zbog nje.

Album je okupio respektabilna, autorska i producentska imena. Izdvajamo neke od njih Predrag Martinjak, Dino Šaran, Ante Pecotić, Željko Banić (Songkillers), Bojan Šalamon Shalla, Đani Pervan, i Ines Prajo.

Pjesma Lom čeka vas i u nastavku:

Saša Lozar

Pjesma Lom čeka vas i u nastavku:

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori