Stiže prinova: Jennifer Lawrence ponovo je trudna
Stiže prinova: Jennifer Lawrence ponovo je trudna

Stiže prinova: Jennifer
Lawrence ponovo je trudna

Glumica Jennifer Lawrence ponovo je trudna, prenose pojedini mediji, čime nastavlja jedno od najljepših poglavlja u svom privatnom životu. Ova dobitnica nagrade Oscar, poznata po ulogama u filmovima kao što su Silver Linings Playbook i The Hunger Games, i njen suprug Cooke Maroney očekuju drugo dijete, nakon dvogodišnjeg sina Cya. Vijest o trudnoći poznate glumice je otkrivena je na Instagramu. Obitelj Lawrence-Maroney tako će uskoro biti proširena, što je dodatno učvrstilo njihovu ljubav i posvećenost obitelji, o kojoj Jennifer često govori s velikom strašću.

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney
Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney drugi put u ulozi roditelja

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney su u braku od listopada 2019. godine, a njihova veza je od početka bila praćena velikim interesom javnosti. Ubrzo nakon vjenčanja, par je dobio sina Cya u veljači 2022. godine. Jennifer je više puta u intervjuima isticala koliko joj je majčinstvo promijenilo život. Kao što prenose pojedini mediji, glumica je nedavno otkrila kako se u početku dvoumila oko mogućnosti proširenja obitelji. Međutim, ljubav prema sinu i radost koju joj donosi roditeljstvo potakli su nju i supruga da ipak odluče da žele još jedno dijete.

U intervjuima tijekom 2023. godine, Lawrence je govorila o izazovima s kojima se nosi. Pogotovo o onima koji se tiču balansiranja između karijere i roditeljstva. Iako je oduvijek bila izuzetno posvećena poslu, otkako je postala majka, postala je selektivnija u odabiru projekata, jer, kako navode određeni mediji, ne želi dugo biti daleko od djeteta. Glumica je objasnila da je sada više fokusirana na projekte koji zaista imaju dublji značaj. Također, zbog kojih je spremna napraviti balans između karijere i majčinskih obaveza.

Jennifer je također govorila o pritisku javnosti, posebno paparazza, tijekom svoje prve trudnoće. Prema izjavama iz 2023. godine, glumica je priznala da je tijekom prve trudnoće bila vrlo nervozna zbog konstantne prisutnosti fotografa. Međutim, s vremenom je naučila kako se nositi s time, kako ne bi prenijela svoju anksioznost na dijete.

/ Profimedia
Jennifer Lawrence / Profimedia

Feminizam i društveno angažirani filmovi

I dok je njena filmska karijera još uvijek u punom zamahu, Jennifer Lawrence se sve više okreće i radu iza kamere. Njena producentska kuća, Excellent Cadaver, posvetila se stvaranju dokumentarnih filmova koji istražuju značajne društvene teme. Posebno one koje se tiču prava žena. Trenutno je aktivna na dva velika projekta. Među njima je dokumentarac Zurawski v Texas, koji istražuje posljedice strogih zakona o abortusu u Teksasu, kao i film Bread & Roses, koji se bavi životima žena u Afganistanu pod vladavinom Talibana. Oba filma imaju za cilj osvijetliti važne društvene teme. Kao i podići svijest o problemima s kojima se žene suočavaju širom svijeta.

Dok se priprema za dolazak novog člana obitelji, Lawrence nastavlja pokazivati svoj društveni angažman i posvećenost. Njeni fanovi širom svijeta s nestrpljenjem očekuju daljnji razvoj njene karijere. U glumi i u producentskom radu, a dolazak drugog djeteta sigurno će unijeti dodatnu radost u njezin život.

*Teks je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Profimedia, YouTube

Učitati još
Zatvori