YSL Beauty Light Club: Otvoren je ekskluzivni pop-up store prestižnog brenda
YSL Beauty Light Club: Otvoren je ekskluzivni pop-up store prestižnog brenda

YSL Beauty Light Club: Otvoren je ekskluzivni
pop-up store prestižnog brenda

YSL Beauty s ponosom predstavlja BEAUTY LIGHT CLUB, poseban događaj za sve ljubitelje brenda. Kao jedan od najprestižnijih makeup brendova, YSL Beauty s zadovoljstvom najavljuje svoj pop-up store, YSL Beauty Light Club, koji će biti otvoren od 17. do 27. listopada u Arena Centru u Zagrebu. Posjetitelje očekuje mnoštvo noviteta, edukacija, kao i gostovanja poznatih makeup artista. Jedna od gošći bit će i YSL Beauty National makeup artist, Ivana Bilandžija Billy, koja će nesebično dijeliti svoje znanje, make-up trikove i savjete za kreiranje željenih make-up lookova.

YSL Beauty Light Club

S nestrpljenjem očekujemo sve zaljubljenike u ljepotu i make-up da s njima podijelimo svo znanje i iskustvo koje stoji iza brenda YSL. Osim savjeta i upoznavanja s proizvodima, posjetitelji YSL Beauty Light Cluba imat će priliku i kupiti proizvode na pop-upu.

YSL LOVESHINE

YSL Beauty Light Club ovim događajem poseban naglasak stavlja na novo lansiranu LOVESHINE liniju proizvoda koja usne stavlja u prvi plan. Loveshine make-up linija stavlja fokus na usne tijekom cijele godine i dolazi u tri formule: Candy Glaze, Candy Glow, kao i YSL Loveshine Wet Shine ruž za usne. YSL LOVESHINE je više od kolekcije, to je izjava o sjaju: hrabar izraz istaknut vlastitom snagom i stavom bez kompromisa, savršeno nadopunjen prepoznatljivim YSL stilom.

Fragrance discovery

Osim prepoznatljive make-up linije koja predstavlja autentični osobni pečat, unutar Beauty Light Cluba uživat će i zaljubljenici u mirise koji će kroz fragrance discovery moći isprobati i novitete za muškarce i žene, ikonski Libre Flowers & Flames te intenzivni MYSLF Le Parfum. Osjećaj slobode te vođenje emocijama i izražavanje kroz snagu i kreativnost unutarnje ljepote svakog pojedinca ono je je što inspirira YSL beauty. Energija brenda ohrabruje žene, ali i muškarce ne samo kada je u pitanju make-up, već i u trenucima kada je važno istaknuti tko su i za što se zalažu. Slavlje individualnosti i osnaživanje je uloga velikih brendova poput YSL-a, koji naglašava svačiju jedinstvenost i ljepotu.

Zavirite u YSL Beauty svijet!

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori