Black cherry nails: Moćna i profinjena manikura nezaobilazna u jesenskoj sezoni
Black cherry nails: Moćna i profinjena manikura nezaobilazna u jesenskoj sezoni

Black cherry nails: Moćna i profinjena
manikura nezaobilazna u jesenskoj sezoni

Svaka sezona donosi svoje beauty trendove, a ove jeseni, jedna boja noktiju preuzima glavnu scenu – black cherry nails. Ova tamna, dramatična nijansa lak za nokte postala je omiljena među ljubiteljicama manikure, pružajući savršen spoj sofisticiranosti i edgy estetike. Inspirirana bojom tamne trešnje, black cherry nijansa nudi nešto mistično, luksuzno i zavodljivo, idealno za hladnije mjesece.

Black cherry nails trend

Black cherry nails odnosi se na boju noktiju koja kombinira bogate, tamne tonove crvene, ljubičaste i smeđe boje. Ovaj miks tamnih nijansi stvara efekt koji je intenzivan poput crnog vina, ali uz topli crveni podton. Ovisno o brendu i formulaciji laka, boja može varirati od tamnocrvene s laganim ljubičastim tonovima do gotovo crne s crvenkastim odsjajem pod određenim svjetlom.

To je nijansa koja donosi dramatičnost i eleganciju u isto vrijeme, čineći ruke ženstvenijima i naglašavajući svaki outfit – od dnevnih kombinacija do glamuroznih večernjih izdanja.

Najviše volimo ovu nijansa kada se nosi samostalno i ekstra sjajna na kratkim noktima, ali može lijepo funkcionirati na svim duljinama, kao i u raznim uzorcima te kao french ili micro french. U nastavku pogledajte neke od naših omiljenih načina nošenja noktiju crne trešnje.

Savršena nijansa za ovu sezonu

Black cherry nails trend osvojio je beauty svijet zbog svoje jednostavne, ali sofisticirane estetike koja nosi idealan balans između klasike i moderne dramatike. Ako tražite boju koja će tvojoj jesenskoj i zimskoj garderobi dati suptilan, ali primjetan luksuzni dodir, ova tamnocrvena nijansa savršena je za vas. Bez obzira volite li minimalizam ili volite eksperimentirati s manikurom, black cherry nijansa savršena je boja za ovu sezonu.

Foto: Instagram (@saskiafenwick)

Učitati još
Zatvori