U Hrvatskoj se konačno može nabaviti tonirani balzam koji njeguje, puni i obnavlja usne
U Hrvatskoj se konačno može nabaviti tonirani balzam koji njeguje, puni i obnavlja usne

U Hrvatskoj se konačno može nabaviti tonirani balzam koji njeguje, puni i obnavlja usne

Poznati zagrebački LAB još je krajem ljeta najavio dolazak noviteta,  koji spaja najpopularniji brend na svijetu Augustinus Bader i jednu od najposebnijih žena svjetske filmske scene, redateljicu Sofiju Coppolu. Dobitnica Oscara koja stoji iza filmova ”Lost in Translation”, ”The Virgin Suicides” i ”Marie Antoinette” utjelovljenje je žene prirodnog izgleda i neopterećenog, ali uvijek cool stila.

The Tinted Balm_Augustinus Bader
Sofia Coppola

Sofia Coppola ne stvara magiju samo na filmu, već i u beauty proizvodima

Kako je upravo The Lip Balm njezin omiljeni Augustinus Bader proizvod, ostvarena je suradnja koja spaja postojeću visoku njegu usana i Sofijin stil te je tako nastao poželjni The Tinted Balm. Po predstavljanju u New Yorku, The Tinted Balm je portal Fashionista već proglasio najchic balzamom za usne ikad dok po portalu Highsnobiety Sofia Coppola ne stvara magiju samo na filmu, već i u beauty proizvodima.

”Sofia je imala vrlo jasnu viziju o izgledu balma te kakva komunikacija treba biti oko ovog proizvoda i naše cijele zajedničke suradnje.”, izjavili su iz Augustinus Badera.

Zato The Tinted Balm dolazi u tri predivne nijanse – zagasitoj ružičastoj, atraktivnoj koraljnoj i boji šljive. Obogaćen je shea maslacem, vitaminom E i kandelila voskom zbog čega čini usne punijima, štiti ih i njeguje te ih čini mekšima i hidratiziranima. Svi biljni sastojci dolaze iz samoodrživih izvora čistih aktivnih sastojaka s najvišom osvještenosti o okolišu, zbog čega su iznimno bogati vitaminima i antioksidansima te omogućavaju najbolju moguću apsorpciju tih sastojaka za suptilan i zdrav izgled.

The Tinted Balm
The Tinted Balm

The Tinted Balm sadrži slavnu Augustinus Bader tehnologiju

Jednim nanošenjem postići ćete potpuno prirodan i nježan izgled, a svakim korištenjem možete pojačati nijansu sve do punog ”full impact” dojma. Ovo je jedan od onih balzama za usne na koji ćete se moći osloniti cijeli dan jer ga možete uvijek dodatno pojačati, a voljet ćete ga koristiti i u večernjem make-upu, kao podlogu za omiljeni ruž ili njegu kroz ostatak večeri koja će biti u vašoj omiljenoj boji.

Svakako ne zaboravite da je The Tinted Balm, kao svaki Baderov proizvod, baziran na sada već svima poznatom Trigger Factor Complex-u (TFC8) koji spaja prirodne aminokiseline, visokokvalitetne vitamine i peptide i baziran je na tridesetogodišnjem istraživanju, inovaciji i kliničkoj studiji. Omogućava obnovu stanica te ciljano adresira problematiku i nesavršenosti svake kože.

The Tinted Balm_Augustinus Bader x Sofia Coppola (1)
The Tinted Balm_Augustinus Bader x Sofia Coppola (1)

Djelovanje balzama detaljno je testirano

The Tinted Balm njeguje, puni i obnavlja usne te im daje savršen ”smooth” i zdravi izgled. Svakim nanošenjem čini usne još ljepšima i više oblikovanima. Ne ostavlja neželjene tragove i cijelo vrijeme usne hidratizira formulom bogatom biljnim uljima i maslacima.

Zahvaljujući nforumalciji 91% ispitanika u istraživanju složilo se da je boja balzama lako nadogradiva i dugotrajna dok je 98% njih izjavilo kako su usne obnovljene i njegovane. Hidratiziranost usana kroz cijeli dan potvrdilo je čak njih 96%, dok se 92% složilo da usne izgledaju punije i mekše.

The Tinted Balm je 100% veganski i cruelty free proizvod, bez parabena, mirisa, talka, teških metala, parafina i mineralnih ulja. Dolazi u ekološki osvještenoj ambalaži od aluminija i papira koja se može jednostavno reciklirati nakon korištenja.

The Tinted Balm_Augustinus Bader x Sofia Coppola (1)
The Tinted Balm_Augustinus Bader x Sofia Coppola (1)

U LAB je stigla i sveobuhvatna Augustinus Bader maglica za lice

Kada se radi o najnovijim trendovima i otkrićima u svijetu skincarea, maglice za lice došle su na visoko mjesto top liste. One nastupaju nakon čišćenja lica i prije korištenja proizvoda za njegu. Naime, maglice za lice savršeno pripremaju kožu za nastavak rutine i pojačavaju učinkovitost proizvoda koje koristite.

 Znanost dr. Badera tako je sada formulirana u sprej, maglicu koja dokazano poboljšava hidrataciju, izgled i sjaj vaše kože za 85 posto, što je već dokazano na ispitanicima.

The Face Mist pojačava hidrataciju kože za čak 38%, elastičnost kože za 15% te njezinu čvrstoću za 14% i to samo nakon jednog korištenja.

The Face Mist
The Face Mist
The Face Mist
The Face Mist

Maglica bez štetnih sastojaka

Osim ove revolucionarne tehnologije i sastojaka, The Face Mist je obogaćen ružinom vodicom i hijaluronskom kiselinom, koje dodatno rade na hidrataciji i zadržavanju vlage u koži. The Face Mist posebno će odgovarati koži sklonoj iritacijama i crvenilu tijekom zime, a vrlo brzo će se i pokazati pravim osvježenjem u jutarnjoj i večernjoj rutini ili po potrebi tijekom dana.

Formulirana bez štetnih sastojaka i AHA kiselina, najbolje ju je koristiti nakon čišćenja lica, prije nanošenja seruma i kreme za njegu. Osim toga, možete ju koristiti i kroz dan za dodatni sjaj i fiksiranje make-upa. Sigurna je za korištenje na osjetljivom području oko očiju, a zamijenit će i toner u vašoj kupaonici te ispuniti očekivanja stabiliziranja kože i savršene pripreme.

Tehnologija koja je zauvijek promijenila skincare svijet

Svaki novitet impozantnog brenda Augustinus Bader dočekujemo s oduševljenjem, a ove jeseni ponuda beauty concept storea i showrooma LAB već je bogatija za dva nova proizvoda, koja su tek nedavno predstavljena na svjetskom tržištu – The Face Mist i The Tinted Balm. Oba bazirana na Baderovoj TFC8 tehnologiji, koja je promijenila skincare svijet zauvijek.

Radi se o tehnologiji dr. Badera koja potiče samoobnovu matičnih stanica i koja je dio svakog Augustinus Bader proizvoda, a sada dolazi i u obliku maglice za lice, koja na niz načina pridonosi izgledu i zdravlju kože lica, vrata i dekoltea.

Oba Augustinus Bader proizvoda dostupna su u LAB showroomu i na www.lab.hr

Foto: PR

Učitati još
Zatvori