Koji su se vrhunski skincare proizvodi našli u goody bagu Journal Lifestyle Session powered by LAB eventa?
Koji su se vrhunski skincare proizvodi našli u goody bagu Journal Lifestyle Session powered by LAB eventa?

Koji su se vrhunski skincare proizvodi našli u goody bagu Journal Lifestyle Session powered by LAB eventa?

Journal Lifestyle Session powered by LAB ANIMACIJA 2 (3)

Na Journal Lifestyle Session powered by LAB ekskluzivnom skincare eventu, pored zabavne atmosfere, vrhunskih proizvoda i savjeta stručnjaka brenda 111SKIN, uzvanici su bili počašćeni i divnim goody bag iznenađenjima. Odlično raspoloženi i prije svega hidratizirani, nakon isprobavanja 111SKIN proizvoda, s našeg druženja otišli su s vrlo korisnim poklon vrećicom, a mi otkrivamo što se sve krilo u njoj.

Journal Lifestyle Session powered by LAB (2)

Journal Lifestyle Session powered by LAB

U predivnom ambijentuu Ivan Klaić Salona u samom centru Zagreba, ugostili smo naše poznate ljubitelje vrhunske njege kože kao što su Iva Radić, Tatjana Dragović, Vlaho Arbulić, Lana Bedeković Rosandić, Franka Batelić, Nikola Milojević, Teuta Mesaroš i druge te posebno drage goste iz 111SKIN brenda. Tom MacPherson Le Maire, Head of Global SPA/CLINIC & Distributors, približio je našim uzvanicima priču iza 111SKIN brenda, kao i najistaknutije proizvode, dok se Monika Stańczyk, Head of Business & Events pobrinula za prezentaciju i isprobavanje popularnih maski za lice i maski za područje ispod očiju.

Tatjana Dragović i Iva Radić (2)
Iva Radić (3)

Što se nalazilo u 111SKIN goody bagu?

Na ekskluzivom skincare Journal Lifestyle Session powered by LAB eventu, počasne gošće su imale priliku saznati mnogo zanimljivih informacija o 111SKIN brendu, ali i isprobati razne proizvode poput popularnih maski za lice i područje ispod očiju. Nakon ugodnog druženja uz kavijar, brili, crème fraîche i nezaobilazni Moët & Chandon pjenušac te vrhunske skincare proizvode uzvanici su bili počašćeni i goody bag iznenađenjima.

Unutar vrećice s 111SKIN logom našla su se 2 skincare noviteta brenda – Cryo Revitalising Moisturiser i Repair Sunscreen SP50+ te jedan od bestsellera, Celestial Black Diamond Eye Mask, kao i Celestial Black Diamond Serum. Kao šlag na torti, prekrasna kozmetička torbica za sve proizvode zaokružila je goody bag priču.

 

LAB x 111SKIN

LAB je prvi ekskluzivni beauty concept store u Hrvatskoj. Nalazi se u samom središtu Zagreba, u šarmantnoj Dežmanovoj ulici, a nudi besprijekoran izbor svjetskih brendova, od kojih i 111SKIN. Ponudu 111SKIN proizvoda osim u concept storeu, možete pronaći i na njihovoj web stranici.

Osim u Zagrebu, popularni beauty concept store možete pronaći i na beogradskoj adresi, u Vasinoj ulici.

Journal Lifestyle Session powered by LAB_Tatjana Dragović
Journal Lifestyle Session powered by LAB_Iva Radić (2)
Journal Lifestyle Session powered by LAB goody bag (2)
Journal Lifestyle Session powered by LAB goody bag (1)
Journal Lifestyle Session powered by LAB (13)

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti sponzoru i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Lifestyle Session eventa. Hvala LAB.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji ovog eventa.

Zahvaljujemo Ivan Klaić Salonu na lokaciji za održavanje eventa te Miva Galerija vina na Moët & Chandon pjenušcu.

Zahvaljujemo LAB i 111SKIN koji su omogućili i realizaciju goody baga.

Kako smo se proveli na Journal Lifestyle Session powered by LAB pogledajte OVDJE.

Foto: @luma.art_production

Grafičko oblikovanje: Ante Begić

Učitati još
Zatvori