Zaručio se mladi ‘it’ par o kojem su svi pričali ove godine
Zaručio se mladi ‘it’ par o kojem su svi pričali ove godine

Zaručio se mladi ‘it’ par o
kojem su svi pričali ove godine

Ljubavna priča o kojoj ćemo danas pričati počela je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, dok je svoje prve korijene zapravo pustila 2019. godine. Armand Duplantis i Desiré Inglander su ljubavni par iz Švedske koji je pridobio ‘it’ epitet nakon pojavljivanja na Olimpijskim igrama. Naime, Armand, poznatiji kao Mondo, je poznati atletičar koji je ove godine napravio svjetski rekord u disciplini skoka u vis, sa skokom od 6.25 metara. Naravno, na tribinama nalazila se njegova dugogodišnja devojka Désiré, te je njihov poljubac nakon njegovog skoka zaludio cijeli internet. Desiré je to objavila i na svoj TikTok profil, na kojem danas ima više od jednog milijuna pratitelja. Također, ovaj video bio je savršena reklama za francuski brend Jacquemus, s obzirom na to da su svi reporteri zabilježili njihov poljubac, ali i njenu bijelu torbu koju potpisuje ovaj brend.

Sada kada točno znate o kome se radi, možemo preći na njihove zaruke koje su očarale mnoge. A u nastavku otkrivamo i zašto.

Zaruke

Armand i Desiré su u sretnoj vezi već pet godina, a sada je došlo i do sudbonosnog DA. Ovaj par je definitivno jedan od omiljenih na društvenim mrežama, s obzirom na to da nerijetko postavljaju zajedničke snimke i fotografije s putovanja i Armandovih sportskih natjecanja. Njihove zaruke bile su i više nego romantične, s obzirom na to da je Armand svoju djevojku zaprosio na plaži, tijekom fotografiranja digitalne naslovnice za jedan modni i lifestyle magazin. Desiré to ni malo nije očekivala, te su kamere zabilježile iskrenu rekaciju.

Kasnije, par je organizirao i zabavu povodom prosidbe, za svoje najbliže prijatelje i to na plaži. Armand je iznenadio Desiré ovalnim dijamantnim prstenom, koji je očarao sve ljubitelje fine nakita. Desiré je podijelila snimak svog prstena na društvenoj mreži TikTok uz opis Forever is not enough.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Instagram / @mondo_duplantis, @desireinglander / TikTok / @desiresinglander /

Učitati još
Zatvori