Bordo i smeđa obilježit će jesen i zimu, ali još jedna posebna nijansa prikrala se kao favorit trendseterica
Bordo i smeđa obilježit će jesen i zimu, ali još jedna posebna nijansa prikrala se kao favorit trendseterica

Bordo i smeđa obilježit će jesen i zimu, ali još jedna posebna nijansa prikrala se kao favorit trendseterica

Tražite li jednu boju koju ćete uključiti u svoje outfite, koliko jesensku, toliko i impresivnu te efektnu – boja senfa neka bude vaš izbor. Proljetne dane proveli smo u nijansama maslac žute koja je zaludjela modnu javnost. U ljetnim danima nosili su se indigo plavi, zeleni i ciglasto narančasti odjevni izbori – koji su odlično pristajale uz preplanuli ten.

S promjenom godišnjih doba promijenili su se i glavni trendovi – u brojnim kategorijama, uključujući i kategoriji boja. Tako su nijanse smeđe i bordo zavladale modnim svijetom. Iako ponekad nema ništa bolje od neutralnog, zagasitog outfita, detalji u nekoj efektnoj boji itekako mogu pomoći. Tako ove jeseni na scenu stupa boja senfa – a evo kako je mi nosimo.

Boja senfa

Nijanse žute uvijek su zanimljiv dodatak odjevnoj kombinaciji. Nekako u jesenskim mjesecima žuta boja ima poseban šarm. Otpalo lišće i njegove brojne nijanse također inspiriraju naše buduće outfite – to je činjenica.

Na društvenim smo mrežama ipak primijetili jednu nijansu koja se posebno ističe, a to je nijansa, odnosno boja senfa. Tamnija i nešto elegantnija verzija klasične žute, boja senfa savršeno pristaje uz brojne nijanse koje volimo u jesenskim danima. To su prije svega smeđa i bež boja. No, nisu jedini koje kombiniramo sa mustard yellow. Detalji su jako važni – a evo kako ih stiliziramo kada je u pitanju ova nijansa žute.

Stiliziranje senf žute nijanse

Sve je u detaljima – a posebno kada je riječ o upečatljivoj boji poput žute i njenih podnijansi. Na društvenim mrežama primijetili smo da je boju senfa posebno popularno nositi u vidu torbice – uz tamni ili svijetli traper unosi suptilni i efektni kontrast u outfitu.

Osim torbi u ovoj boji, primijetili smo da su popularne i štikle. Kao što znamo, izbor obuće može biti važan. Kada želimo začiniti basic outfit, dovoljne su samo efektne salonke (u ovom slučaju one u šarmantnoj boji senfa).

Boja senfa + životinjski print = savršen modni spoj

No, nisu samo konkretni modni komadi – poput cipela i torbi – jedini način za unjeti pop of yellow detalj. Možete ga suptilno uključiti u kombinaciju uz, primjerice, šareni sweatshirt, poput Julie Ferreri. Kao neutralni print u tom outfitu poznate influencerice pojavio se životinjski, odnosno leopard. Slažemo se s Julie – boja senfa i životinjski print su match made in heaven.

*Tekst preuzet s Journal.rs*

Foto: Instagram (@adrisalsi @mimixn)

Učitati još
Zatvori