Raj za minimalistice: Pristupačan švedski modni brend za koji možda ne znate, a trebale biste
Raj za minimalistice: Pristupačan švedski modni brend za koji možda ne znate, a trebale biste

Raj za minimalistice: Pristupačan švedski modni brend za koji možda ne znate, a trebale biste

Vrijeme je da se odmaknemo od najpopularnijih high street brendova, kao što su Zara, H&M ili COS, čiju odjeću nosi cijeli svijet, te damo priliku i manje poznatim modnim potpisima. NA-KD je modni brend švedskih korijena, a široka ponuda ispunjena je najtrendi modnim izborima i šarmantnim vječnim klasicima po pristupačnim cijenama. Švedski brend ima moćnu prisutnost na društvenim mrežama, a njihov atraktivan Instagram sadržaj danas prati preko 3.2 milijuna ljudi. Osim toga, NA-KD odjeću nerijetko nose i omiljene skandi influncerice, a to puno govori o samom brendu.

Švedski brend se posebno ističe po svojim signature mini kolekcijama, u suradnji s ključnim skandi trendsetericama. Na taj način, pored kvalitetnih i chic modnih izbora, brend pruža i posebnu ekskluzivnost svojim kupcima. Tako nas nedavno NA-KD iznenadio s Josefine Haaning Jensen dreamy kolekcijom, a sada je na redu i Hanna Schönberg neodoljiva kolekcija zimske odjeće.

Hanna Schönberg x NA-KD kolekcija

Hanna Schönberg jedna je od onih dreamy trendseterica čiji Instagram profil svi rado koristimo kao osobnu inspiraciju. Od nenadmašivog interijera i trendi elegantnog stila odijevanja pa sve do estetski privlačnih slika i videa. Hanna Schönberg je modni idol i stilska ikona za brojne djevojke i žene. No, ono što ju posebno ističe od ostalih je njena neopisivo dobra i chic garderoba. Sve što Hanna dotakne, odmah se pretvori u zlato!

Hanna kvalitetno prati trendove te u svoju garderobu unosi miks trendi i vječno privlačnih odjevnih komada. Isto tako, Hanna je i sama vlasnica modnog potpisa Arakii čije kreacije bismo rado htjeli posjedovati. No, s obzirom na to da divne Arakii odjevne komade prate visoke cijene, jako smo se razveselili čuti da stiže njena kolekcija u suradnji s brendom NA-KD. Nova kolekcija švedskog brenda NA-KD nam je savršena prilika za kupiti nešto Hanna Schönberg approved.

Dosta pričanja, vrijeme je da vam pokažemo neodoljivo trendi i chic odjevne izbore koji su rezultirali ovom moćnom suradnjom.

Neodoljiva zimska kolekcija

NA-KD kolekciju možete kupovati online na linku, a dostava za Hrvatsku je besplatna.

It zimski kaputi

Shearling jakne vječni su favorit za zimu, a u ovoj Hanna Schönberg kolekciji dobili smo divni smeđi i crni model. Tu su i signature skandi jakne quilted dizajna mini i maxi duljine, savršene za svaki dan. A kao šećer na kraju, kolekciju krasi divni sivi kaput do poda oversized kroja.

Cozy pletivo

Naravno da zimi biramo samo naj cozy odjevne komade, a pod to spadaju upravo ova NA-KD pletiva. Neka su klasična i jednostavna, dok drugi dolaze s modernim twistom. Posebno nam se sviđa sivi kardigan s crnim detaljima na gumbićima. So chic and trendy.

Kožni favoriti

Koža je aktualni trend, a toga je posebno svjesna Hanna Schönberg koje je u kolekciji servirala 2 top kožna izbora. Odlučite se za maxi kožni kaput strogih linija, ili posegnite za elegantnim blejzerom s upečatljivim gumbićima.

Go to crne haljine

Osim dnevnih aktivnosti, kolekcija je savršena i za noćne prigode. Birajte jednu od profinjenih crnih haljina, dodajte omiljene visoke čizme i kožni kaput.

Dnevni klasici

Sivi kaput moguće je nositi svakoga poslovnog dana, dok dark wash traperice i off the shoulder majica super će koristiti cijele jeseni i zime.

Foto: NA-KD, Instagram (@hannaschonberg )

Učitati još
Zatvori