Kupite novu ili zamijenite staru za novu biljku na Plant Marketu koji se održava na Britancu 
Kupite novu ili zamijenite staru za novu biljku na Plant Marketu koji se održava na Britancu 

Kupite novu ili zamijenite staru za novu biljku na Plant Marketu koji se održava na Britancu 

Jesen je idealno vrijeme za nabaviti novu biljku. Osim što će vam lijepo urediti interijer za vrijeme hladnih dana koje sve više provodimo unutra, možete ih lijepo aklimatizirati i pripremiti za njihovo bujanje u proljeće. Biljke zimi ulaze u stadij mirovanja stoga je to odlično vrijeme da naučite sve o brizi za njih s najmanje štetnih posljedica. Ako ste pak ekspert, onda znate da za još jednu biljku uvijek ima mjesta.

Upravo ćete to moći napraviti i sljedećeg petka, kada Britanac postaje Plant Market na jedan dan.

plant-market-britanac

Britanac postaje plant market

Omiljeni zagrebački plac, tzv. Mali plac ili Britanac idućeg petka postaje središte svih ljubitelja biljaka i svega vezano za njih. Naime, ekipa iz Hortiarta pripremila je pravi izložbeno-prodajni program koji će trajati od 15 do 23 sata. Nakon uspješna prethodna tri izdanja Plant Marketa, koja su Branimirovu tržnicu i Mažuranac pretvorila u pravu oazu u centru grada, posjetitelji će ponovno uživati u nezaboravnom druženju u zelenom okruženju zagrebačkog Britanca.

plant-market-britanac1
plant-market-britanac4

Razmjena biljaka

Očekuje nas izložbeno-prodajni market s bogatom ponudom biljaka, cvijeća i opreme za uređenje doma i vrta, uz besplatne kreativne radionice za sve uzraste. Posebnu pažnju privući će razmjena biljaka u sklopu koje ćemo moći međusobno donijeti svoje biljke za razmjenu te tako osvježiti svoj kućni vrt. Svoje biljke i popratni asortiman predstavit će čak 15 izlagača.

plant-market-britanac2
plant-market-britanac3

Zabavni program

Zabavni dio druženja osiguran je bogatim glazbenim programom s izvedbom Freqs of Nature Aklee Neon i Zagrebačkim salonskim kvartetom, DJ programom kao i gastro kutkom s raznovrsnom ponudom hrane i pića.

Cilj ovog projekta je oživjeti zagrebačke tržnice kao zelene oaze u srcu grada, pružajući prostor za opuštanje i bijeg od svakodnevne žurbe. Četvrto izdanje Plant Marketa namijenjeno je ljubiteljima biljaka, ali i svima koji kraj tjedna žele provesti u druženju i bogatom programu na popularnom zagrebačkom Britancu.

plant-market-britanac5
plant-market-britanac6

Foto: Dupe, Ernest Mazarekić

Učitati još
Zatvori