Tražite trendi torbu u koju sve stane? Predstavljamo prošiveni COS model koji svi hvale
Tražite trendi torbu u koju sve stane? Predstavljamo prošiveni COS model koji svi hvale

Tražite trendi torbu u koju sve stane? Predstavljamo prošiveni COS model koji svi hvale

Ove smo sezone torbe su nam posebno u fokusu, a baš zato modni brendovi ne prestaju dizajnirati šarmantne nove modele. Već smo raspravljali o it smeđim torbama, modelima nalik viralnoj The Row torbi te novoj trendi duguljastoj silueti. No, pored svih tih atraktivnih izbora, u garderobi smo rezervirali mjesta i za one ležernije i praktične modele. Kao što je prošle godine hit Uniqlo torba preplavila gradske ulice, tako i ove jeseni ne možemo ne primijetiti dominaciju COS prošivene torbe.

COS the icon

Danas, jedan od omiljenih high street brendova, COS, česta je tema modnih razgovora. Baš zbog konstantnih lansiranja trendi i kvalitetnih komada, modni brend ne staje biti u fokusu. Nedavno smo popratili svjetski hype za The Row duplićem iz COS-a. Pored luksuzne suede torbe, još je jedan COS model itekako u centru pažnje. Riječ je o prošivenoj torbi. Iako COS prošivena torba nije zapravo novi model, te ju je još prošle godine Lyst prozvao it torbom sezone, njena važnost i popularnost traje i dan danas. Čak ju je i COS prozvao signature komadom brenda.

Ultimativna praktičnost i funkcionalnost

Slično kao i Uniqlo model, COS prošivena torba prvotno se proslavila upravo zbog prostranosti i funkcionalnosti. Ova torba idealno spaja praktičnost i kvalitetu, dok istovremeno pruža moderan i chic dizajn za svaki dan. Njen specifičan prošiven izgled svake sezone možemo gledati u novim koloritima, veličinama i siluetama, ovisno o aktualnim trendovima.

Što se kolorita tiče, imate dvije potencijalne opcije. Ovisno o vašem stilu i jesenskoj garderobi, možete birati krem, smeđe ili crne modele za jednostavno dnevno stiliziranje. Druga je opcija odlučiti se za upečatljivi model, kao što je crveni ili žuti, te ga koristiti kao pop of color detalj u kombinacijama.

Ako raspravljamo o veličini, predlažemo da birate veliki model u koji će vam stati sve što želite. Možete nositi laptop, termosicu, knjige, skincare…

U nastavu donosimo najdivnije styling opcije s kultnom COS torbom.

6 savršenih COS torba

COS prošivenu torbu pronađite ovdje.

Foto: COS, Instagram (@lara_bsmnn )

Učitati još
Zatvori