Chad Michael Murray u vrućem izdanju zvijezda je novog božićnog filma koji uskoro stiže na Netflix
Chad Michael Murray u vrućem izdanju zvijezda je novog božićnog filma koji uskoro stiže na Netflix

Chad Michael Murray u vrućem izdanju zvijezda je novog božićnog filma koji uskoro stiže na Netflix

Čini se kako je Chad Michael Murray ozbiljno naumio postati zaštitno lice Božića na malim ekranima. Njegova posljednja božićna filmska avantura nosi naziv The Merry Gentlemen, a moći ćemo ju na Netflixu pratiti već od 20. studenog. U njoj nekadašnji heartthrob postaje Magic Mike 2.0.

Točnije, radnja zapravo prati plesačicu Ashley koja putuje kući za praznike samo kako bi otkrila da je gradić iz kojeg potiče u financijskim problemima (Hallmark na aparatima – zaključujemo u šali). A što se nametnulo kao rješenje problema? Tematska predstava s isključivo muškim plesačima u oskudnom izdanju. Naravno.

The Merry Gentlemen

I tu u prču uskače Chad Michael Murray, odnosno Luke, ime pod kojim ga znamo u ovom nadolazećem rom-comu. Hoće li The Merry Gentlemen postati božićni klasik? Naravno da ne. Ali sigurni smo kako će pred male ekrane uspješno privući brojne gledateljice željne opuštajućih filmskih naslova. Netflix je dobro znao što radi objavom priloženih fotografija koje pružaju uvid u radnju filma. Doista, materijal su za postere koji su nekoć krasili djevojačke sobe.

No, vratimo se općim informacijama vezanima uz sam film. Režiju potpisuje Peter Sullivan, a scenarij Marla Sokoloff, koja također preuzima i sporednu glumačku ulogu. Uz Murraya, naslovna uloga je pripala i glumici Britt Robertson. Odmah ćemo vam otkriti i kako je Chad Michael ozbiljno shvatio ovaj glumački zadatak te je sate proveo u plesnoj dvorani. U tom slučaju – doista bi bila šteta da sav taj trud ostane nezamijećen.

Što nas još čeka na Netflixu?

Ponovit ćemo, jer vjerujemo da je vizualni sadržaj možda odveo u druge sfere, film The Merry Gentlemen na Netflix stiže u srijedu, 20. studenog. Također, riječ je o naslovu koji otvara božićnu sezonu na ovom popularnom streaming servisu.

Na blagdanskoj listi naći se Our Little Secret s Lindsay Lohan, Meet Me Next Christmas s Christinom Miliani i Hot Frosty s Lacey Chabert, uz Mariah Carrey neprikosnovenu kraljicu Božića, barem kad su filmovi B produkcije u pitanju.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori