Što omiljene hrvatske trendseterice nose ove jeseni? Kopiramo neodoljive kombinacije
Što omiljene hrvatske trendseterice nose ove jeseni? Kopiramo neodoljive kombinacije

Što omiljene hrvatske trendseterice nose ove jeseni? Kopiramo neodoljive kombinacije

Svakodnevno predstavljamo nove trendove i raspravljamo o kul stylinzima koji dominiraju glavnim modnim središtima svijeta. No što je s hrvatskom modnom scenom? Koji trendovi vladaju zagrebačkim ulicama i chic garderobama omiljenih domaćih trendseterica? Bacili smo se u modno istraživanje po Instagramu, te za vas izdvojili omiljene jesenske kombinacije Hrvatica. Inspirirajte se izdvojenim outfitima i saznajte koji su trendi komadi i stylinzi favoriti jesenske sezone.

Ema Luketin nosi modni adut

Nije tajna da su blejzeri postali vječni modni spas. Kada god ne znamo što odjenuti, odgovor je upravo blejzer. No, strukirani su modeli još atraktivniji i profinjeniji – ultimativni modni adut. Idealno stoje, izgledaju luksuzno, laskaju ženskoj građi, a vi izgledate kao da ste pomno birali kombinaciju cijeli dan. Samo pogledajte kako Ema Luketin dominira u blejzeru strogo naglašenih ramena.

Marija Čamber se fokusira na trendi print

U kombinaciji s već spomenutim modnim adutom, blejzerom, Marija Čamber iskoristila je priliku, te stilizirala trendi životinjski uzorak. Maxi suknja s leopard printom preuzima ulogu statement fokusa, dok klasična crna majica, blejzer i balerinke su neutralna dopune. Ovo je idealan balans klasike i upečatljivosti koji definitivno kopiramo ove jeseni i zime.

Čipka je in fashion, a Pamela zna kako ju nositi

Pamelu Badžek dobro poznajemo po elegantnom i profinjenom stilu, no ovoga je puta u njega unijela trendi boho elemente. Čipkasta bluza odiše boho modernošću, a super stoji na ležerne komade kao što su dark wash ravne traperice. Kao šećer na kraju, kombinaciju je zaokružila zabavnim zlatnim remenom s privjescima. Easy and chic.

Viralni H&M komplet u garderobi Nike Laličić

Ako ste posljednjih tjedana scrollali Instagramom i TikTokom, sigurno ste naletjeli na H&M fashion findviralni lakirani set u najdivnijoj nijansi smeđe. Košulja i mini suknja su napravljeni od jako čvrstog lakiranog materijala, a savršena čokoladna smeđa samo je dodatan plus. Očigledno je Nika Laličić bila sretnica koja je uspjela nabaviti upravo ovaj dreamy H&M set za jesen. Savršeno ga je stilizirala – s chunky koledžicama i decentnim sunčanim naočalama.

Jelena Perić u čokoladno smeđoj nijansi

Još jedan od viralnih jesenskih setova, našao se u rukama Jelene Perić. Ovoga je puta riječ o Zara smeđem kompletu koji se sastoji od jaknice neobičnog kroja te klasične suknjice. Set odiše trendi jesenskom energijom, a super je što ga možete nositi i odvojeno. Moderna jaknica idealno pristaje na široke traperice, dugu traper suknju ili vunene hlače na crtu. U drugu ruku, klasičnu smeđu suknju možete stilizirati na prugastu košulju, polo majicu ili cableknit džemper.

Ivana Pirizović unosi pop of red u look

Ivana Pirizović iz sezone u sezonu servira neodoljive i trendi modne kombinacije. Ovoga je puta pratila trend crvene i bordo nijanse, te za nas kreirala savršen effortless but chic jesenski look. Opuštene bijele hlače na crtu Ivana je skombinirala s atraktivnim crvenim pletivom te jako elegantnim bordo štiklama u špic. Kao još jedan pop of color detalj, dodala je kultnu Bottega Veneta Jodie torbicu u pastelno zelenoj nijansi.

Someone said faux leather? Paula Šik did!

Paulu Sikirić nerijetko viđamo u atraktivnim printevima, kričavim koloritima i statement komadima, no jedan “smireni” look posebno se istaknuo na njenom Instagramu. Riječ je o (još jednom) smeđem setu od umjetne kože, koji je Paula stilizirala na klasični bijeli topić. Outfit je završila s kul i edgy kapom brenda Kangol. So cool. Definitivno planiramo iskopirati ovaj fit.

Anita Dujić ima must have za jesen

Pored umjetne, brušena je koža ključan materijal ove jeseni. Pogotovo ako pričamo o suede jaknicama. One su preplavile svjetske ulice i postale neizostavan trend za sezonu, a znamo i zašto. Suede jaknice istovremeno su svestrane i efektivne, a look će samo tako transformirati u neodoljiv i luksuzan. Anita Dujić Broadfoot je izabrala klasičnu sivu minicu i pamučnu bijelu majicu te look oplemenila kitten heels cipelama sa životinjskim printom, zabavnim aviator naočalama i naravno suede jaknicom. Ovo je idealan primjer chic jesenske kombinacije koju planiramo kopirati od glave do pete.

Svilena marama uvijek je dobar izbor, a to zna i Rita Rumora

Malo je reći da je ova jesen u znaku smeđih kombinacija. No, Rita Rumora Jurki je svoje elegantno smeđe odijelo osvježila upravo s crvenom svilenom maramom. Jako kul i jednostavan styling trik za svaki dan.

Ležerna jesenska elegancija s Patriciom Vodopijom

Za sve elegantne dame, Patricia Vodopija ima savršen modni recept za stylish i brzi bijeg iz kuće. Bit će vam potrebna oversized pamučna majica, slip suknja i go to dnevne tenisice. Ako zahladni, preko jesenske kombinacije prebacite maxi baloner.

Foto: Instagram (@anita__dujic @august_xvi @emaluketin )

Učitati još
Zatvori