GAP x Cult Gaia je nova modna suradnja iz koje želimo svaki komad
GAP x Cult Gaia je nova modna suradnja iz koje želimo svaki komad

GAP x Cult Gaia je nova modna suradnja
iz koje želimo svaki komad

Modne suradnje su izgleda it poslovni potez ove sezone. I to ne pričamo samo o odjeći, već i o obući… Ili kolaboraciji modnog brenda s brendom tenisica, kao što je slučaj s New Balanceom, adidasom i Converseom. Ovog puta letimo do Amerike gdje su dva američka brenda odlučili udružiti snage i kreirati zajedničku capsule kolekciju od 35 odjevnih komada.

GAP x Cult Gaia kolekcija neće biti samo ženska kolekcija

U GAP x Cult Gaia kolekciji će biti i dječje garderobe, ne zna se još točno za koju dob, ali sigurno neće biti isključivo za žensku populaciju. Ovu vijest su podijelili putem Instagrama, a zaštitno lice je Tina Kunakey. Kunakey je poznata francuska manekenka, prepoznatljiva po svojoj kovrčavoj kosi i prčastom nosu. Na fotografiji na Instagramu, Kunakey nosi majicu tamno zelene boje na kojoj piše Gaia, ali Gapovim “rukopisom”. I vidimo krznenu jaknu ili kaput. Još ne znamo o čemu je točno riječ.

Što možemo očekivati od kolekcije?

GAP x Cult Gaia kolekcija će u ponudi imati slip haljine, kožne hlače i jakne, majice, šilterice i trenirke. Cijene će rangirati od 32 do 455 eura. Kolekcija će biti dostupna na službenim GAP stranicama i u odabranim poslovnicama. Nažalost, ne dostavljaju u Hrvatsku. Inače, GAP je u rujnu imao kolaboraciju s Disneyem, taman za početak školske godine. Iako ova kolekcija neće biti dostupna u Hrvatskoj, veselimo se vidjeti što su ova dva brenda pripremila.

Učitati još
Zatvori