Umjetnik i art direktor Sven Harambašić večeras otvara zanimljivu izložbu kojom propitkuje krizu identiteta
Umjetnik i art direktor Sven Harambašić večeras otvara zanimljivu izložbu kojom propitkuje krizu identiteta

Umjetnik i art direktor Sven Harambašić večeras otvara zanimljivu izložbu kojom propitkuje krizu identiteta

Četvrtak je odavno mali petak i Zagreb danas vrvi raznim događanjima. Idealan je plan nakon posla skoknuti na izložbu, prošetati do grada na piće ili večeru i tek se onda umiroviti doma i pripremiti za sutrašnji zadnji radni dan ovaj tjedan. Iako zovu kišu, ona ne bi trebala biti problem ako ste gladni umjetničkih cool događanja. Jedno takvo odvija se u coworking prostoru, pop-up galeriji Radionica 32, preko puta Botaničkog vrta. Sven Harambašić otvara izložbu naziva Kriza identiteta.

KRIZA IDENTITETA - Winning Eleven - Web - Sven Harambašić

Izložba u Radionici 32

Sven Harambašić, umjetnik i art direktor, poznat po svom jedinstvenom i anatomskom pristupu fotografiji te korištenju mješovitih medija. Ljubiteljima ulične mode poznat kao tvorac brenda VERY RARE, danas otvara novu izložbu. Njegov rad, koji spaja analogne teksture, sirove materijale i intenzivne mutacije oblika, istražuje granicu između digitalnog i fizičkog svijeta. Svenova umjetnost, opisana kao “proganjajuće minimalistički spoj nadrealizma i tame”, izaziva publiku da promišlja o ulozi identiteta u sklopu moderne medijske kulture.

KRIZA IDENTITETA - Art - Sven Harambašić 24

Sven Harambašić – Kriza identiteta

Surađivao je s brojnim s avangardnim glazbenicima kao što su Boy Harsher, Amenra, Alex Zhang Hungtai i Lingua Ignota učvrstile su njegov status na međunarodnoj sceni, a njegovi radovi već su prikazivani u Tokiju i Berlinu. Prepoznali su ga i prestižni mediji i platforme kao što Slam Jam, SSENSE i Mastered program Virgila Abloha.

KRIZA IDENTITETA - Art - Sven Harambašić 29A

Spotlight izložbe

Spotlight serija izložbi predstavlja širok spektar kreativnih izričaja, uključujući izložbe fotografija, ilustracija i ulične umjetnosti i služi kao platforma na kojoj se etablirani, ali i novi umjetnici imaju prilike izraziti, dijeliti svoje vizije i inspirirati posjetitelje. Iza Spotlighta stoji 4:AM agency, event, PR i digital agencija koja teži kreativnoj izvrsnosti i nastoji podići razinu stvaralačke energije u gradu. O njima smo nedavno pisali i u članku Na njihovim partijima ste sigurno bili, no znate li tko stoji iza njih? Vrijeme je da saznate.

Izložba se otvara u 19 sati.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori