Ovaj mat ruž u nijansi koja će obilježiti sezonu traje i do 10 sati, a nije težak na usnama
Ovaj mat ruž u nijansi koja će obilježiti sezonu traje i do 10 sati, a nije težak na usnama

Ovaj mat ruž u nijansi koja će obilježiti sezonu traje i do 10 sati, a nije težak na usnama

Najstariji prikaz poljupca dolazi iz Brazila, pećine Pedra Furada i star je nevjerojatnih 12.000 godina! Pronađeni ostaci prvog ruža na svijetu stari su oko 8.000 godina i potiču iz Mezopotamije. Dakle, najmanje 8 tisućljeća čekali smo da se ova dva fenomena – poljubac i ruž – sprijatelje. Zahvaljujući renomiranim stručnjacima iz Avonovog laboratorija, od danas su ruž i poljubac najbolji prijatelji. Naime, najnoviji ruž Lip Stylo iz Power Stay kolekcije, otporan je na sve izazove, a prvenstveno na poljupce.

Lip Stylo 5

Deset predivnih nijansi

Naposljetku, u svojoj torbici možeš imati posljednju riječ znanosti o njezi ljepote. Lip Stylo ruž kreiran je sa specifičnim uglastim vrhom za preciznost, dugo izgleda kao da je tek nanesen, a njegova nezaustavljiva izdržljivost neće te iznevjeriti tijekom najmanje 10 sati! Ovaj savršeni ruž nanosi se jednim preciznim potezom, a u ponudi je čak 10 nijansi: Coral Queen, Blush Courage, Prima Pink, Main Character Mauve, Faisty Fawn, Tawny Triumph, Amber Goddess, Force of Fire, Crimson Legacy, Model Maroon.

ruž za usne_istock
Lip Stylo 3

Savršen ruž otporan na sve izazove

Inovativna formula ruža Lip Stylo pruža lagan osjećaj, čineći usne mekim i nježnim, a raskošne i bogate mat nijanse traju dugo bez razmazivanja i pucanja, ostavljajući osjećaj komfora tijekom cijelog dana. Od sada, naglasite svoje usne i dajte im neograničenu moć prilikom stresnog radnog dana, uživanja u vikendu, sastanka, pa čak i tijekom odlaska na trening!

Jeste li spremna za savršen ruž, otporan na sve izazove? Ako jeste, naručite ga još danas i potraži svoju savršenu nijansu na Avon stranici www.avon.hr. Uživaj u posebnoj ponudi povodom lansiranja: ako naručite dva ruža Lip Stylo cijena za svaki bit će 6,19 €, dok je cijena samo jednog 8,20 €.

Lip Stylo 7

Avon je brend za njegu ljepote žene koja je svjesna svoje snage i zna da može ostvariti sve što zamisli. Avon inspirira njeno samopouzdanje i pruža joj mogućnosti da ostvari svoj puni potencijal. Od prodaje svakog Avonovog proizvoda, ova kompanija podržava žene širom svijeta.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori