Najjednostavniji trik za unošenje malo boje u svakodnevne kombinacije
Najjednostavniji trik za unošenje malo boje u svakodnevne kombinacije

Najjednostavniji trik za unošenje malo
boje u svakodnevne kombinacije

Otkad su trendi crvene i zelene nijanse krenule bojati nove odjevne kolekcije, i višebojni je nakit ponovo u centru pažnje. Za razliku od neutralnih timeless modela koji se stapaju sa svakom kombinacijom, šareni statement nakit uvijek se ističe i unosi dašak šarma u look. Baš zato bitno je razumijeti koje nijanse skladno pašu i kreiraju zanimljiv kontrast. Nadahnuti it bojama, popularnim kombinacijama nijansi te trendi odjevnim izborima, u nastavku vam otkrivamo kako nositi nakit u bojama. Inspirirajte se našim jesenskim kombinacijama, te otkrijte ultimativnu čar statement nakita koji se ističe nijansama.

Look 1 – Trendi ležernost

Tko kaže da se dijamanti ne mogu nositi u ležernoj kombinaciji? Za chic dnevni outfit će vam trebati ravni blejzer, klasična pamučna majica te opuštene ravne traperice. Modni su dodaci ključni, a mi biramo kul šiltericu, tenisice s životinjskim printom i kao šećer na kraju – Damiani Mimosa prsten u 18-karatnom ružičastom zlatu sa smeđim dijamantima. Super će se slagati baš s ovim opuštenim outfitom.

Mamić 1970 trendi nakit
Damiani Mimosa prsten, Ref. 20100610

Pop of pink & red

Iako smo nekad odbijali kombinirati crvenu i rozu, modna pravila su se uvelike izmijenila. Chaumet ogrlica Josephine Aigrette ukrašena rubelitom u obliku kruške i briljantno rezanim dijamantima, idealan je nakit za svakodnevnu svježinu u kombinaciji, a sada ju stiliziramo s trendi crvenom bojom. Klasičan dugi kaput koloritno super stoji na midi suknju od brušene kože, a bijela košulja i crne balerinke su capsule izbori koji će pristajati na sve. Svestranost je ključ ove kombinacije. Možete ju nositi na posao, dan u gradu ili za formalan event.

Mamić 1970 trendi nakit
Chaumet ogrlica Josephine Aigrette, Ref.085145

Cream & green is the look

Zlatni sjaj i zelena boja se idealno spajaju s nježnim i svijetlim nijansama, a to je očigledno i u ovoj kombinaciji. Krem monokromatski look sastoji se od profinjenog topića, elegantne midi suknje i matching koledžica. Luksuzan zlatni sjaj upravo unosimo s detaljem na chic torbici dok osvježavajući šarm u zelenoj boji unosimo s predivnom Messika dijamantnom narukvicom Lucky Eye Malachite. Kolekcija Messika Lucky Eye kombinira boemsku modu i zaštitni talisman, interpretirajući oko u grafičkoj, stiliziranoj verziji s dijamantom.

Messika Lucky Eye narukvica Mamić 1970
Messika Lucky Eye Malachite dijamantna narukvica Ref. 12954-YG

Glamur i elegancija u jednom

Svečanosti i glamurozni partiji se bliže, a mi imamo modni recept za elegantan outfit zbog kojeg ćete biti u centru pažnje. Slip haljinu sa suptilnim printom kombinirat ćemo na blistave kitten heels cipele i razigranu clutch torbicu. Cijeli look ćemo zaokružiti sjajnim Damiani Margherita dijamantnim naušnicama u 18- karatnom bijelom zlatu sa safirima.

Damiani Margherita dijamantne naušnice
Damiani dijamantne naušnice Margherita Ref. 20084146

Izdvojeni višebojni nakit možete pronaći na Mamić 1970 stranici ili klikom ovdje.

Također, upečatljivi Messika, Chaumet i Damiani izbori mogu se pronaći i u Mamić 1970 poslovnici na lokaciji Ul. Frane Petrića 7, 10000, Zagreb.

Foto: Mamić 1970, Farfetch, Zara, Pull&Bear, Instagram (@borislavasekova @dashaglamorama )

Učitati još
Zatvori