Kakve doručke priprema Gwyneth Paltrow? Odgovor se krije na hashtagu #boyfriendbreakfast
Kakve doručke priprema Gwyneth Paltrow? Odgovor se krije na hashtagu #boyfriendbreakfast

Kakve doručke priprema Gwyneth Paltrow? Odgovor se krije na hashtagu #boyfriendbreakfast

Već nakon kratkog pogleda na Instagram profil glumice Gwyneth Paltrow shvatit ćete da je ona mnogo više od toga. Naime, Gwyneth se u posljednjih desetak godina u potpunosti posvetila svom brendu goop, te društvene mreže najviše koristi u svrhu njegove promocije. Ipak, ona nerijetko s pratiteljima dijeli savjete i preporuke kada su u pitanju knjige, ali isto tako i recepti. Štoviše, ispod velikog broja recepata stoji misteriozni hashtag #boyfriendbreakfast – zahvaljujući kojem je Gwyneth Paltrow kreirala mini Instagram rubriku. S njom iskazuje ljubav prema kuhanju, ali i svom partneru Bradu Falchuku.

#boyfriendbreakfast

S obzirom na to da je oduvijek voljela kuhati, Gwyneth Paltrow je u više navrata objasnila da je ova tradicija nastala sasvim spontano. Odnosno, još u periodu kada su ona i Brad Falchuk tek počeli svoju vezu. Iako su zajedno već deset godina, a u međuvremenu su se i vjenčali, Gwyneth svom suprugu i dalje priprema #boyfriendbreakfast. Nakon toga, ove recepte dijeli na Instagramu. Ipak, to ne čini svakodnevno, već samo subotom. Dakle, baš kao 2014. godine i početka njihove veze.

Recepti koje dijeli su raznovrsni i uključuju različite sastojke. Od slanih do slatkih opcija, njen Instagram profil – koji ima više od 800 objava – u velikoj je mjeri ispunjen fotografijama različitih jela. Pored toga, uz njih se obično javlja i propratni tekst putem kojeg popularna glumica daje opis jela koje je pripremala. Stoga, ako vam je potrebna inspiracija za doručak – nju ćete pronaći na Instagram profilu Gwyneth Paltrow.

Podsjetimo, iako se posvetila različitim hobijima, Gwyneth Paltrow nije odustala od glume. Ona trenutno radi na filmu Marty Supreme koji potpisuje studio A24, a u kojem će se pored nje pojaviti Tyler, the Creator i Timothée Chalamet. Detalji filma se i dalje drže u tajnosti, te još uvijek nije poznato kada će izaći. Međutim, ovo filmsko ostvarenje obećava spoj napetosti, humora i neočekivanih obrta.

*Tekst je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram (@gwynethpaltrow)

Učitati još
Zatvori