Svi pričaju o erotskom trileru u kojem se Nicole Kidman upusti u aferu s mlađim kolegom. Sve o filmu Babygirl
Svi pričaju o erotskom trileru u kojem se Nicole Kidman upusti u aferu s mlađim kolegom. Sve o filmu Babygirl

Svi pričaju o erotskom trileru u kojem se Nicole Kidman upusti u aferu s mlađim kolegom. Sve o filmu Babygirl

Na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, Nicole Kidman je proglašena najboljom glumicom za ulogu u filmu Babygirl. Riječ je o erotskom trileru u produkciji A24, a otkada je nedavno izašla najava, ne prestaje  se pričati o njemu. Sudeći po prvim komentarima, izgleda kako javnost apsolutno pozdravlja ovaj film. O čemu je uopće riječ?

Babygirl

Erotski triler

Babygirl prati Kidman u ulozi Romy, moćne žene i izvršne direktorice jedne firme. Ona svoju karijeru, ali i obitelj stavlja na kocku kada se upusti u opasnu i burnu aferu sa svojim puno mlađim pripravnikom. Njega glumi novi vodeći glumac Harris Dickinson. U posljednje vrijeme ga sve više gledamo na našim ekranima. Romynog supruga glumi Antonio Banderas. Redateljica i scenaristica filma je Halina Rejin poznata po filmu Bodies Bodies Bodies. S ovim uratkom je htjela istražiti žensku ranjivost, zaljubljenost, sram i bijes te pokazati ‘unutarnju zvijer’ žene.

Kada prvi put čujete da će izaći erotski triler u kojem starija žena ima aferu s mlađim muškarcem te da je radnja filma itekako fokusirana na seksualnu dinamiku, možda vam ne zvuči kao da bi moglo biti riječ o nečem kvalitetnom. Razumljivo, svi smo oštećeni nakon 50 nijansi sive koji nam je uništio vjeru da taj žanr zaista može proizvesti dobar film. Međutim, komentari publike koja je među prvima pogledala Babygirl isključivo su pozitivni.

Neustrašiva Nicole Kidman

Ako smo se nekoga nagledali ove godine onda je to Nicole Kidman. Imala je glavne uloge u miniserijama Expats i The Perfect Couple te u filmu A Family Affair. Glumica radi punom parom. I ne žalimo se, ipak je riječ o jednoj od najboljih glumica svoje generacije te nam je drago vidjeti da je još uvijek tražena. Uz nagradu za najbolju glumicu u Veneciji, o njezinoj sjajnoj izvedbi svjedoče i razni kritičari i ostali gledatelji koji su za ovu ulogu rekli da je možda njezina najbolja uloga u dugo vremena.

Komentari ispod prve najave za film su također pozitivni te možemo reći kako polako stvaramo sliku da će Babygirl biti vrijedan gledanja. Najava ne otkriva previše, no dovoljno da zaintrigira. Kemija između Kidman i Dickinsona izgleda uvjerljivo, a ako je ovaj mladi glumac trebao još jedan razlog da postane miljenik obožavateljica, našao ga je u Babygirlu.

Babygirl

Nakon Challengersa koji bi se isto mogao okarakterizirati kao steamy romansa, Babygirl vraća nadu u ovaj žanr koji je odavno postao ofucan, jer nije riječ samo o aferi, nego o istraživanju ljudskog uma i zašto činimo stvari koje činimo. Babygirl stiže u kina 25. prosinca, a najavu donosimo u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori