Ekspertica za prodaju nekretnina nam je otkrila 10 najljepših vila u Hrvatskoj
Ekspertica za prodaju nekretnina nam je otkrila 10 najljepših vila u Hrvatskoj

Ekspertica za prodaju nekretnina nam je otkrila
10 najljepših vila u Hrvatskoj

Ljeto je završilo, a mnogi već planiraju sljedeće. Jadranska obala obiluje predivnim kućama za odmor, a svaka od njih ima svoj šarm. Ipak, među mnoštvom vila, neke se izdvajaju svojom jedinstvenom lokacijom, arhitekturom ili ponudom. Je li vas ikad zanimalo koje su najljepše vile u Hrvatskoj? Imamo popis njih 10 koje svakako treba uvrstiti na listu.

Kako bismo doznali koje su od njih zaista posebne, obratili smo se stručnjakinji koja najbolje poznaje tržište luksuznih vila u Hrvatskoj – direktorici agencije My Luxoria Ankici Ćaleti. S više od 1000 vila koje ima u svojoj ponudi, posao odabira njih deset nije bio lagan.

Ankica nam je preporučila predivne kuće za odmor koje i ona sama obožava i objasnila zbog čega se toliko ističu. Kada smo vidjeli slike, poželjeli smo upravo tu provesti svaki svoj slobodan trenutak.

Najljepše vile u Hrvatskoj

Vale Residence My Luxoria
Vale Residence

Nella Foresta

Luksuzna vila Nella Foresta smještena je u okolici Sinja i okružena predivnom prirodom. Vilu Nella Foresta među najbolje vile zasigurno smješta njezina lokacija u šumi, što se da naslutiti i iz njezinog imena. Okućnica se proteže na više od 5000 m2 što gostima pruža privatnost. Naši gosti sve češće traže pet-friendly vile, a upravo je Nella Foresta pravi primjer oaze za kućne ljubimce. Osim u prirodi, kućni ljubimci mogu uživati i u posebnim sadržajima osmišljenima samo za njih, a kuća ima čak i kadu za pse. Ako tražite mirnu bazu za odmor u srcu Dalmacije, ova je vila savršen odabir.

Villa Nella Foresta My Luxoria

Contessa

Villa Contessa je smještena u Malom Lošinju, tik uz more i u potpunoj privatnosti. Ovaj raskošni luksuzni raj prepun je stila, a posebnost se krije u tome što svaki kutak vile ima svoju priču. U prostranom privatnom utočištu gosti mogu iskusiti odmor najviše razine sa svim popratnim sadržajima, što je uvijek visoko na listi prioriteta prilikom traženja savršenog mjesta za odmor. Dječji kutak ove vile pravi je prostor za sanjarenje – Mickey Mouse kao tema dječje kupaonice, šareni svijet igračaka te maštovita spavaonica pružaju najmlađim članovima nezaboravno iskustvo. Vila nudi i posebne sadržaje za odrasle. Tu su između ostaloga savršeno opremljena teretana i prava kino dvorana za potpuni užitak i opuštanje na godišnjem odmoru.

Contessa Luxury Retreat
Contessa Luxury Retreat

Bevel

Arhitektonski stil vile Bevel, kao njezina najveća posebnost, savršeno je uklopljen u prirodni reljef. Villa Bevel smještena je na sunčanoj strani Pelješca, među vinograde i uzvisine, a s njezinih terasa puca pogled na more i otoke. Priroda okolnih brda savršeno uokviruje vilu, ispunjavajući njezin krov zelenilom i biljkama. Vila Bevel predstavlja jedinstveni sklad moderne arhitekture s prirodom i gostima pruža nesvakidašnje iskustvo estetike.

Villa Bevel My Luxoria
Villa Bevel My Luxoria

Sapphire

Villa Sapphire nalazi se na samoj obali mora, samo 10 minuta hoda od slikovitog ribarskog mjesta Sutivan na otoku Braču. Teško je izdvojiti je li kod ove vile posebniji eksterijer ili interijer. Vanjski prostor, beskonačne staklene stijene koje se stapaju s bazenom vile, savršeno se nastavljaju na interijer. Blage boje i neutralni tonovi uklopljeni u svaki kutak interijera vile Sapphire gostima omogućuju uživanje u zapanjujućem arhitektonskom remek-djelu i smirujućem prostoru.

Villa Sapphire My Luxoria
Villa Sapphire My Luxoria
Villa Sapphire My Luxoria

Maris Viganj

Vila Maris Viganj smještena je na sunčanoj padini otoka Pelješca, tik uz more, a iz kuće i sa svih terasa puca pogled na zelenilo Korčule. Ova kuća pruža nevjerojatan osjećaj privatnosti i mira. Okružena zelenilom, palmama i predivnim pogledom, vila Maris Viganj je luksuzna oaza, idealna za one koji traže opuštajući odmor daleko od gužve. Infinity bazen, prostrane terase i elegantan interijer dodatno naglašavaju njezin bezvremenski šarm. Vanjski prostor i okruženje smještaju Maris Viganj na našu listu nezaobilaznih destinacija.

Vila Maris My Luxoria
Vila Maris My Luxoria

Stanzia Vinella

Villa Stanzia Vinella ističe se svojim povijesnim šarmom. Vila datira iz 1614. godine i kombinira rustikalni ambijent s modernim sadržajima. Okružena vinogradima, maslinicima i predivnim pogledom na Motovun izgleda kao pravo povijesno utočište. Vila je idealna za goste koji traže autentično iskustvo boravka, a njezina povijesna poveznica je ono što privlači naše goste koji smještajem u vili imaju jedinstvenu priliku biti dio istarske povijest i načina života.

Villa Stanzia My Luxoria
Villa Stanzia Vinella My Luxoria 2
Villa Stanzia Vinella My Luxoria 2

Vale Residence

Kako i priliči bračkoj vili, interijer i eksterijer vile Vale Residence izrađeni su od kamena, a interijer je opremljen minimalističkim namještajem u zemljanim tonovima i suptilnim bojama koji se savršeno nadopunjuju s okružujućom netaknutom prirodom. Ono što će svakog posjetitelja ovog luksuznog posjeda oduševiti jest činjenica da se iz svake sobe može uživati u pogledu na more, a uz more se može trenirati na otvorenom ili igrati mini golf. Vale Residence idealan je odabir za goste koji teže nesmetanom odmoru i spokoju koji će im ova vila zasigurno omogućiti.

Vale Residence My Luxoria
Vale Residence
Vale Residence My Luxoria

Veglia Palace

Vila Veglia Palace na otoku Krku privlači goste svojom savršenom lokacijom, samo 10 metara od mora. Unutrašnjost podsjeća na američke kolonijalne kuće, te je uređena u nježnim, umirujućim tonovima koji stvaraju osjećaj topline i harmonije, što gostima igra važnu ulogu pri odabiru smještaja za svoj odmor. Svojim američkim stilom i impresivnim pogledom, Villa Veglia Palace pruža našim gostima udoban smještaj i potpunu relaksaciju.

Veglia Palace My Luxoria
Veglia Palace My Luxoria

Vespera

Kao najveću posebnost vile Vespera Ankica Ćaleta ističe njezin položaj. S jedne strane pruža se spektakularan panoramski pogled na Jadransku obalu, a s druge strane smještena je u podnožju dojmljive planine Biokovo. Nova luksuzna Vila Vespera idealna je za hedoniste i ljubitelje mediteranskog krajolika koji će prilikom boravka moći uživati u nezaboravnim prizorima. Svaki kutak eksterijera vile namijenjen je upravo uživanju u krajoliku.

Vila Vespera My Luxoria
Vila Vespera My Luxoria

Oliva

Nedaleko Primoštena smjestila se Vila Oliva. S nevjerojatnim pogledom na plavetnilo Jadrana i samo nekoliko koraka udaljenosti od mora, ova luksuzna vila savršena je za sve koji traže opuštanje. Vila Oliva oduševljava svojom modernom arhitekturom koja savršeno spaja luksuz i prirodu. Dizajnirana je u prirodnim tonovima i s modernim materijalima pa odiše elegancijom. Prostrani stakleni otvori u dnevnom boravku omogućuju neometan panoramski pogled na more, čineći interijer svijetlim i otvorenim. Dojam zaokružuje impresivan eksterijer vile.

Vila Oliva My Luxoria
Vila Oliva My Luxoria

Odmor iz snova

Svaka od ovih vila pruža nešto jedinstveno, bilo da se radi o lokaciji, arhitektonskom rješenju, estetici ili sadržajima koji jamče vrhunski odmor. Ako tražite savršeno mjesto za opuštanje, ovih 10 predivnih vila možete bookirati na web stranici My Luxoria. Zavirite svakako i u ostale vile. Sigurni smo da ćete i vi pronaći svoj idealan kutak za odmor.

Foto: My Luxoria

Učitati još
Zatvori