Stigla je beauty kolekcija savršena za sve one kojima je dosta no makeup trenda
Stigla je beauty kolekcija savršena za sve one kojima je dosta no makeup trenda

Stigla je beauty kolekcija savršena za sve one
kojima je dosta no makeup trenda

Dark romance nije samo trend kada su knjige u pitanju. On pomalo, ali sigurno preuzima i beauty svijet. Predvodnik je, sudeći po novoj in the bloom’light kolekciji, essence. Jedan od omiljenih drogerijskih brendova lansirao je 8 novih proizvoda koji uključuju: kremasta sjenila, ruž, sjajilo, olovku za usne, olovku za oči, gumicu za kosu, rumenilo i folije za nokte.

Novom kolekcijom essence želi dočarati ponoćnu čaroliju i ljepotu cvijeća koje cvate noću te oživljava u mraku. No kako ne bi sve ipak bilo tamno, tu su i hit proizvodi sa šljokicama koji svjetlucaju poput mjesečine. Detaljnije o svim proizvodima iz nove kolekcije, čitajte u nastavku.

in the bloom'light kolekcija
in the bloom'light kolekcija

in the bloom’light duo sjenilo za oči

Ovo 2-u-1 dvojno kremasto sjenilo s jedne je strane mat, a s druge svjetlucavo. Mat nijansa je vrlo pigmentirana i baršunaste teksture, dok je ova sa šljokicama gel teksture. Lako se nanosi, a može se uklopiti u baš svaki look.

baršunasta gumica za kosu

Gumica za kosu nikada dosta, a dodatan plus je ako su slatke poput ove u bogatoj smaragdno zelenoj nijansi. Ona ima i mašnicu, a možete je koristiti za razne stilove pletenica ili punđi. Također, napravljena je od mekanog materijala kako bi je bilo što ugodnije nositi.

in the bloom’light satin ruž za usne

Stigla je jesen, a s njome konačno i doba tamnih ruževa. Ovaj in the bloom’light dolazi u bogatoj nijansi bobičastog voća, jako je pigmentiran, a ima i satenski završetak. S njime će usne biti baršunasto meke.

in the bloom’light matte olovka za oči

Olovka je neizostavan dio makeup rutine ako želite naglasiti oči, ali bitno je da bude otporna na razmazivanje kako bi dobro izgledala cijeli dan. Upravo takva je olovka za oči iz ove kolekcije, a dolazi u tamno ljubičastoj nijansi koja će posebno dobro izgledati na zelenim i smeđim očima. Zahvaljujući četkici s preciznim vrhom, ona se izrazito jednostavno nanosi.

in the bloom’light olovka za usne

Osim dobrog ruža, važno je uložiti i u dobru olovku za usne. Ova olovka dolazi u bogatoj i dugotrajnoj boji bobičastog voća, a služi za definiranje konture usana prije nego nanesete ruž. Ona će spriječiti da se ruž uvuče u sitne borice oko usana.

in the bloom’light rumenilo

Sada je već potpuno jasno, bez rumenila ništa! Upravo taj proizvod je već neko vrijeme jedan od najpopularnijih u makeup svijetu. Svi želimo blistave i rumene obraze, a upravo to ćemo dobiti korištenjem ovog essence rumenila u nježnoj breskvasto – ružičastoj boji. Osim što će licu dati onu prirodnu rumenu boju, dodat će i malo sjaja.

 

in the bloom’light gel-effect folije za nokte

Ne smijemo zanemariti ni nokte, a zato se essence također pobrinuo i to folijama koje izgledaju poput gela. U pakiranju je 14 naljepnica s efektom geliranja i dolaze u sedam veličina. Jednostavno se koriste, a nije vam potrebna ni UV lampa.

in the bloom’light sjajilo za usne

Naposljetku, tu je i sjajilo za usne, još jedan hit proizvod godine. Ovo dolazi s mirisom bobičastog voća, a usnama daje bogat sjaj. Možete ga koristiti samostalno ili kao završni korak nakon što nanesete olovku za usne i ruž iz ove kolekcije.

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori