Ove prekrasne minimalističke fotografije vjenčanja hrvatskog para snimane su na čak tri lokacije
Ove prekrasne minimalističke fotografije vjenčanja hrvatskog para snimane su na čak tri lokacije

Ove prekrasne minimalističke fotografije vjenčanja hrvatskog para snimane su na čak tri lokacije

Divan par Ivana i Ante nedavno su stali pred oltar i izrekli sudbonosno “da”. Njihovo vjenčanje bilo je sve ono što su oduvijek sanjali, a ovjekovječeno je prekrasnim fotografijama s gradskih ulica te photo sessionom na slikovitom jezeru Como. Za Journal, Ivana i Ante podijelili su intimne trenutke svog dana iz snova i otkrili što ih je inspiriralo za lokaciju.

 

  • Kako je izgledao vaš veliki dan? Što vam je bilo najvažnije tijekom same ceremonije?

Naš veliki dan je bio dan iz snova. Ali da će biti tako dobro, nismo mogli ni sanjati. Trudili smo se ugoditi sebi, ali i drugima, bilo nam je važno da se svi osjećaju dobro i ugodno.

  • Koji su bili ključni detalji koji su definirali stil vašeg vjenčanja (cvijeće, dekoracije, glazba…)?

Kada smo krenuli u organizaciju vjenčanja znali smo da želimo spojiti eleganciju i jednostavnost. Obožavam svijeće i bijelo cvijeće i znala sam da s tom kombinacijom ne mogu pogriješiti! Veliki smo ljubitelji violine te nas je upravo taj zvuk pratio od početka do kraja našeg vjenčanja.

  • Postoji li neki poseban trenutak s vašeg vjenčanja koji biste izdvojili kao najemotivniji ili najljepši?

Cijelo naše vjenčanje je bilo za posebno sjećanje i uspomene. Međutim, ako moram izdvojiti zasigurno najljepši trenutak je bio first look, budući da Ante do tog dana nije vidio vjenčanicu. Dan prije smo razmijenili pisma, i od tad je nastupilo pravilo da se ne smijemo čuti do sljedećeg dana (što je za nas bilo jako izazovno). Ujutro, na dan vjenčanja, pročitali smo pisma i jedva čekali tren kada ćemo se vidjeti. Taj osjećaj sreće, ispunjenosti, zahvalnosti i ljubavi kada smo se vidjeli nećemo nikad zaboraviti.

  • Možete li nam reći nešto o izboru vjenčanice? Što vas je privuklo određenom stilu?

Kada sam krenula s potragom za vjenčanicom znala sam da će moj izbor biti eNVy room. S jedne strane je to spoj ženstvenosti i elegancije, dok mašna i čipka daju dašak romantike i lepršavosti.

  • Koliko vam je bilo važno da vjenčanica bude usklađena s lokacijom i temom vjenčanja?

Bilo mi je jako važno da vjenčanica bude usklađena s lokacijom i temom vjenčanja te sam upravo zato i birala jednostavniju, a elegantnu vjenčanicu.

  • Zašto ste odabrali jezero Como kao lokaciju za fotografiranje? Što vas je najviše privuklo toj destinaciji?

Zaljubljenici smo u Italiju, upravo tamo smo se i zaručili. Znali smo kako za lokaciju za fotografiranje želimo nešto elegantno i posebno, tako  da smo u dogovoru s fotografom jako brzo spakirali stvari i krenuli na put. 🙂

  • Kako je izgledao dan fotografiranja? Imate li posebne trenutke s tog dana koje biste izdvojili?

Cijeli dan bio je bajka, nešto o čemu sam nekad kao mala sanjala. Svaki trenutak bio je poseban i nestvaran.

  • Jeste li imali određene ideje ili vizije za fotografije ili ste dopustili fotografu da vas vodi?

Imala sam viziju fotografija kakve želim. Naravno, i našem fotografu Igoru Šutalu jako vjerujemo, kliknuli smo na prvu i znali smo kako će izabrati najbolje lokacije za nas. Prepustili smo se njemu i na kraju dobili fotografije koje su nas ostavile bez teksta!

  • Koliko je izazovno bilo organizirati fotografiranje na jezeru Como i što biste savjetovali parovima koji planiraju vjenčanje na nekoj posebnoj lokaciji poput jezera Como?

Cijelu organizaciju fotografiranja na jezeru Como preuzeo je fotograf Igor Šutalo te je naš zadatak bio samo spremiti sve dodatke i ne zakasniti na let.

Učitati još
Zatvori