U Londonu je otvoren novi tajlandski restoran – smješten je u stanu Bridget Jones
U Londonu je otvoren novi tajlandski restoran – smješten je u stanu Bridget Jones

U Londonu je otvoren novi tajlandski restoran – smješten je u stanu Bridget Jones

London je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, a neke od njegovih glavnih atrakcija zasigurno su vezane uz legendarne filmove i serije koje su ondje snimljene. Posjetitelje zanima gdje je sniman Harry Potter, a zanimljiva su i lokacije poput knjižare iz filma Notting Hill s Juliom Roberts i Hugh Grantom, kao i stan Bridget Jones.

Ako ste ikad zamišljali kako bi bilo fora svratiti na večeru kod omiljenog lika iz filma, sada bi mogla biti prava prilika. Naime, u legendarnom londonskom stanu Bridget Jones upravo je otvoren tajlandski restoran Khao Bird.

Khao Bird, restoran u stanu Bridget Jones

Prošla su dva desetljeća od kada se Bridget Jones prvi put pojavila na malim ekranima, a vrlo brzo njen zavidan londonski stan na Borough Marketu postao je mamac za obožavatelje filma. Ljudi su se okupljali ispred stana kako bi ga fotografirali, a sada je moguće i ući unutra i uživati u večeri u njenom dnevnom boravku.

 

Bridget Jones
Bridget Jones

Ondje se smjestio novi tajlandski restoran Khao Bird, koji svoju ponudu bazira na jelima s roštilja. Nadahnut noćnim tržnicama na Tajlandu, u srce Londona donosi autentične okuse sjevernog Tajlanda. U svim jelima koriste lokalne britanske namirnice održivog porijekla i tajlandske začine. Hrana izgleda jako primamljivo, a sama lokacija, na najstarijem i najpoznatijem londonskom food marketu, Borough Marketu, zasigurno do njihovih vrata dovodi neke od najznatiželjnijih gurmana na svijetu.

Za posjet restoranu nisu potrebne rezervacije, pa ako se kojim slučajem nađete u Londonu i poželite večerati kod Bridget – dobrodošli ste!

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori