Oduvijek ste htjeli isklesane jagodice i blistavu kožu? Trebate samo tri proizvoda
Oduvijek ste htjeli isklesane jagodice i blistavu kožu? Trebate samo tri proizvoda

Oduvijek ste htjeli isklesane jagodice i blistavu kožu? Trebate samo tri proizvoda

Zamislite kako jednim potezom brišete baš sve nesavršenosti s lica, a koža ostaje blistava i hidratizirana od jutra do mraka. U Dioru stvari funkcioniraju vrlo jednostavno – vi zamislite, a kreativni direktor Peter Philips sa svojim timom to ostvari! Predstavljamo vam čarobni trio – Dior Forever Sculpt & Shape kolekciju.

Već smo navikli na to da Dior donosi inovacije u svijet ljepote. Ovaj put jesen će biti u znaku pudera u sticku s matirajućim efektom koji stvara nevjerojatnu iluziju blistave i savršeno zaglađene kože, uz trajnu hidrataciju i postojanost do 24 sata. Redefinirati crte lica, naglasiti volumen i prirodne konture te postići besprijekoran izgled sada je moguće u nekoliko jednostavnih koraka. A čarobnjaci koji sve to postižu doslovce jednim dodirom su Dior Forever Sculpt & Shape kolekcija.

Dior Forever Sculpt & Shape kolekcija_Any taylor-Joy i Willow Smith

Dior Forever Sculpt & Shape kolekcija za svakodnevno skulpturiranje

Dior Forever Skin Perfect stick nije samo puder – to je višenamjenski alat koji vam omogućava oblikovanje lica, kao da slikate na platnu. Lagana, kremasta tekstura savršeno se stapa s kožom, osiguravajući mat finiš i efekt “zamućivanja” koji smanjuje vidljivost pora i nepravilnosti. Puder je dostupan u 18 nijansi koje se mogu koristiti pojedinačno ili kombinirati, što ga čini idealnim za sve tonove kože.

Uz inovativnu blur tehnologiju koja ujednačava ten, Dior Forever Skin Perfect pruža intenzivnu hidrataciju zahvaljujući ekstraktu irisa, ključnom Diorovom sastojku. Ovaj luksuzni puder njeguje kožu, pružajući joj osjećaj svježine i dugotrajne udobnosti.

Umjetnost sjenčanja uz Dior Forever Skin Contour

Za žene koje žele naglasiti konture lica, Dior ima Forever Skin Contour, prvi stick za konturiranje koji savršeno definira i oblikuje lice. Njegova kremasta tekstura lako se nanosi i blenda, bez oštrih linija, stvarajući prirodan i profinjen izgled. Ovaj stick dolazi u četiri nijanse, prilagođene različitim tonovima kože, od svijetlih do tamnih. Njime možete precizno definirati jagodice, oblikovati liniju čeljusti te naglasiti ključne dijelove lica poput sljepoočnica, nosa i brade. Sve to uz formulu koja je vodootporna i postojana i u najizazovnijim uvjetima, poput vrućine i vlage.

Boje i sjaj: Rouge Blush

Dior predstavlja i Rouge Blush Colour & Glow paletu, kombinaciju mat i sjajnih nijansi za definiranje, oblikovanje i isticanje obraza. Dostupna u dvije verzije – Blush & Glow i Contour & Glow – ova paleta omogućava kreiranje besprijekornog, svježeg izgleda s nježno obojenim obrazima ili dramatičnijim konturama. Nijanse se lako nadograđuju, a rezultat je personalizirani finiš koji traje cijeli dan.

Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa, kaže: Isticanje i konturiranje postali su standard u svakodnevnim make-up rutinama. Naš Forever Skin Perfect Stick Foundation idealan je alat za postizanje skulpturiranog lica s lakoćom, kombiniranjem nekoliko nijansi u jednom looku ili korištenjem posebno osmišljenih nijansi Forever Skin Contoura. Možete beskonačno konturirati i isticati! Kako biste dodatno usavršili look s malo sjaja i daškom boje, koristite naše nove Rouge Blush Colour & Glow kombinacije.

Luksuzna njega u pokretu

Diorova inovativna formula kombinira prirodne minerale kojima se na koži postiže balans između matiranog efekta i raspršivanja svjetlosti, stvarajući iluziju besprijekornog tena u jednom potezu. Puderi u sticku su u praktičnom pakiranju koje omogućava jednostavnu primjenu bilo kad i bilo gdje – kao puder, korektor ili za brze popravke tijekom dana. Dior Forever Skin Perfect je otporan na vodu i dugotrajan, što znači da koža izgleda svježe i besprijekorno od jutra do mraka.

Zvjezdana lica Diora

Kampanju prati glamurozna vizija ljepote kroz objektiv fotografa Bena Hassetta, a zaštitna lica brenda su dobro nam poznate Anya Taylor-Joy, Willow Smith i Jisoo. Ove tri ikone, svaka sa svojim jedinstvenim stilom, savršeno utjelovljuju Diorov duh glamura i kreativnosti. Njihova energija i ljepota blistaju u Diorovom studiju dok redefiniraju konture svojih lica, slaveći žensku snagu i individualnost.

Dior Forever Sculpt & Shape kolekcija_Anya Taylor-Joy (2)
Anya Taylor-Joy
Dior Forever Sculpt & Shape kolekcija_Jisoo
Jisoo
Dior Forever Sculpt & Shape kolekcija_Willow Smith
Willow Smith

Foto: Pr

Učitati još
Zatvori