Od seksi štrebera, do seksi rabina. Adam Brody 20 godina nakon O.C.-ja ponovno osvaja srca gledateljica
Od seksi štrebera, do seksi rabina. Adam Brody 20 godina nakon O.C.-ja ponovno osvaja srca gledateljica

Od seksi štrebera, do seksi rabina. Adam Brody 20 godina nakon O.C.-ja ponovno osvaja srca gledateljica

Tim Lucas ili tim Nathan, vječno pitanje generacije koja je odrasla uz teen seriju One Tree Hill. No u isto vrijeme voljeli smo još jednog lika iz druge slične serije i puno manje problematičnog od braće Scott. Govorimo naravno, o Sethu Coenu, zgodnom štreberu iz The O.C.-ja. Njega je utjelovio glumac Adam Brody koji nam je sada ponovno na ekranima zbog nove Netflixove serije Nobody Wants This. Upoznajte našeg novog (starog) celeb crusha!

Nobody Wants This

Najseksi štreber

Ne biste vjerovali, ali prošlo je već preko 20 godina od emitiranja prve sezone kultne teen serije The O.C. Mnogi od nas s nostalgijom se prisjećaju serije, a pogotovo Brodyjevog lika, Setha Coena. Riječ je o ulozi koja ga je proslavila i učinila teen idolom. Njegov Seth Coen seriji je donosio najviše humora, a prepoznatljiv je kao sarkastičan i ironičan štreber. Zbog popularnosti serije, Los Angeles Times ga je prozvao i ‘najseksi štreberom na TV-u’. Seth Coen ubrzo je kroz četiri sezone mnogima postao omiljeni lik i iako su u fokusu kao glavni ljubavni par bili Ryan i Marissa, fanovima se više svidjela priča između Setha i Summer. Klasična ljubavna priča između štrebera i popularne cure bila je dovoljna da zavolimo Seth i Summer kao jedan od najdražih TV parova u povijesti.

Nakon što je The O.C. zaključio i svoju posljednju sezonu, Brody se odlučio fokusirati na filmsku karijeru. Ostvario je uloge u filmovima Gospodin i gospođa Smith, In the Land of Women, kultnom hororu Jennifer’s Body, Lovelace, Sleeping With Other People i mnogim drugim s TV serijama. Ipak, nijedna dovoljno upečatljiva kao ova nova, zbog koje opet pričamo o Adamu Brodyju.

Adam Brody

Zaboravite na Hot Priesta, stigao je Hot Rabbi

Jedan od najgledanijih naslova na Netflixu trenutno je rom com serija Nobody Wants This. Glavne uloge dodijeljene su upravo Brodyju te glumici Kristen Bell. Brodyjev lik Noah je rabin. No, on je kul rabin, nije onakav kakvog biste zamislili. Igra košarku, flertuje i otvoren je za nova iskustva. Friško je singl i upozna Joanne, podcastericu koja vodi podcast sa sestrom u kojem pričaju o seksu i vezama. Iskre frcaju i nije potrebno dugo da se Noah i Joanne zaljube jedno u drugo. No, hoće li njihova veza opstati unatoč vjerskim razlikama i čudnoj obiteljskoj dinamici.

Gledatelji su oduševljeni ovom novom serijom koja je zabavna i šarmantna, a Brodyjev Noah je po uzoru na Andrew Scottov Hot Priest iz serije Fleabag, prozvan Hot Rabbi. Sezona je završila nagoviještajući nam kako bi tu moglo biti još materijala, tako da se nadamo da će Netflix napraviti i drugu sezonu. Brody i Bell imaju odličnu kemiju. Možda je to jer se već znaju skoro 20 godina, a dijele i jednu poveznicu – seriju Tračerica.

Seth Coen oženio je Blair Waldorf

Ne, Brody se nikada nije pojavio u Tračerici, kao ni Bell. Možda mnogi zapravo nisu znali, no upravo je Kristen Bell glas Tračerice koja prepričava dogodovštine njujorške elite. A Brody je oženjen za glumicu Leighton Meester, najpoznatijoj po jednoj od glavnih uloga u Tračerici. Ona je glumila Blair Waldorf, bogatu it djevojku čiji karakter ne možemo ne povezati sa Summer. Bilo kako bilo, smiješna je paralela između The O.C.-ja i Tračerice, dvije definirajuće teen serije ovog stoljeća, te činjenica da je Seth Coen završio s Blair Waldorf.

Foto: IMDb, Profimedia

Učitati još
Zatvori