Ovaj proizvod koji smanjuje izgled bora i linija ima isključivo pozitivne recenzije
Ovaj proizvod koji smanjuje izgled bora i linija ima isključivo pozitivne recenzije

Ovaj proizvod koji smanjuje izgled bora i linija ima isključivo pozitivne recenzije

U potrazi za neinvazivnim rješenjima koja ciljano djeluju na bore, SiO Beauty Wrinkle Patches postali su jedan od najtraženijih proizvoda na tržištu ljepote. Ovaj proizvod zavoljele su žene diljem svijeta upravo zbog jednostavne upotrebe, učinkovitosti i trenutnih rezultata koji ne zahtijevaju radikalne estetske zahvate. Prepavili su TikTok, a kako točno djeluju Wrinkle Patches i što ih čini toliko posebnima, donosimo u nastavku.

SiO Beauty Wrinkle Patches

SiO Beauty Wrinkle Patches su silikonske maske koje se koriste kako bi se smanjio izgled bora i linija na licu, vratu i dekolteu. Wrinkle Patches su izrađeni od medicinskog silikona, a osmišljeni su da hidratiziraju kožu i pomažu u obnovi njezine elastičnosti. Njihova posebnost leži u tome što stvaraju mikroklimu koja zadržava vlagu i osigurava brzu regeneraciju kože.

Dizajnirani su za upotrebu preko noći, što omogućava korisnicima da tijekom spavanja postignu glađu kožu. Osim toga, dolaze u različitim oblicima i veličinama, ovisno o dijelu tijela na kojem ih želite koristiti, poput čela, područja oko očiju, usana ili dekoltea.

 

@siobeauty

Reusable AND clinically proven to work?! It’s a dream come true imo skintok skincare preventativeskincare

♬ original sound - siobeauty

Kako djeluju?

Sama tehnologija koja stoji iza ovih flastera temelji se na uporabi medicinskog silikona koji djeluje tako da koži vraća vlagu. Kada se flaster nanese na kožu, on zadržava vlagu, što potiče prirodni proces obnove stanica i proizvodnju kolagena. Kolagen je ključan protein za održavanje čvrstoće i elastičnosti kože, a redovitom uporabom ovih flastera, rezultati su primjetni već nakon prvih nekoliko korištenja. Jedna od glavnih prednosti SiO flastera je ta što pomažu u “treniranju” kože da zadrži svoju glatku formu. Također, višekratni su, tako da se isplati investirati u ovaj proizvod.

Bore koje se pojavljuju zbog spavanja u neugodnim položajima (kao što su linije na čelu ili vratu) postaju manje izražene jer flasteri djeluju kao fizička barijera koja sprječava njihovo stvaranje.

Način upotrebe

Upotreba je vrlo jednostavna. Prije nanošenja, kožu je potrebno temeljito očistiti i osušiti. Zatim se Wrinkle Patches nanose na željeno područje i ostavljaju da djeluju preko noći ili najmanje nekoliko sati. Nakon korištenja, mogu se jednostavno ukloniti, a koža ostaje meka, hidratizirana i bez vidljivih linija.

SiO Beauty u ponudi ima Wrinkle Patches za područje čela, područja oko očiju, usana i dekoltea. Možete ih pronaći službenoj stranici brenda SiO Beauty.

Foto: Instagram (@siobeauty)

Učitati još
Zatvori