Stigla je krema koja djeluje poput filera: Popunjava bore i vraća licu volumen
Stigla je krema koja djeluje poput filera: Popunjava bore i vraća licu volumen

Stigla je krema koja djeluje poput filera:
Popunjava bore i vraća licu volumen

Sedam godina opsežnog znanstvenog istraživanja i 45 milijuna ispitanih heksapeptida omogućilo je vizionaru za njegu kože dr. Desu Fernandesu, osnivaču i znanstvenom direktoru Environa, da pomakne granice kozmetičke znanosti i otključa rješenje punog pomlađujućeg potencijala kože.

Prirodno je da s godinama koža gubi masnoću i hijaluronsku kiselinu iz derme. Većina ljudi treba ojačati podlogu masnoće i povećati količinu hijaluronske kiseline u koži da bi ona izgledala „iznova popunjeno“. Environov odjel za istraživanje i razvoj odlučio je razviti kozmetičku formulaciju za lokalnu primjenu koja se može upotrebljavati za poboljšavanje izgleda lijepo popunjene kože. – dr. Des Fernandes, osnivač i znanstveni direktor Environa.

Environ krema koja djeluje kao filer

Napredni snažni booster formuliran da ciljano djeluje na znakove borica, bora i gubitak volumena kako bi otkrio vidljivo glađu, čvršću i prirodno puniju kožu.

Jedna napredna formulacija inspirirana dvjema tehnimama dermalnih filera koja ciljano djeluje na tri dimenzije mladosti: Prošlost je pomlađena, sadašnjojst je ponoco rođena, a budućnost predivno otporna.

Inteligentan hidro-lipidni pristup. Snažni sastojci.

TEHNOLOGIJA HIJALURONSKE KISELINE: pomaže nadoknaditi i održavati optimalne razine hijaluronske kiseline u koži, za vidljivo glatki, popunjeni izgled.

TEHNOLOGIJA PAMETNIH PEPTIDA: pomaže poboljšati volumen i strukturalni integritet kože, za čvršći, prirodno puniji izgled.

SNAŽNA ANTIOKSIDACIJSKA ZAŠTITA: pomaže oživjeti i zaštititi mladolika svojstva kože s pomoću naprednih peptida i ključnih biljnih antioksidacijskih sastojaka

Inteligentna izvedba upoznaje predivnu učinkovitu znanost

Optimizirajte rezultate koje pruža 3DSynergé™ Filler Crème kurom Environovih tehnološki naprednih profesionalnih tretmana Focus On Filler. Ovaj revolucionarni protokol tretmana koristi se snagom DF tehnologije i profesionalnog Dual Effect Filler Seruma da pomogne zagladiti borice i vratiti koži obnovljenu, popunjenu mladolikost.

Environ krema_iStock

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori