Popisali smo razne beauty proizvodi koje trudnice najviše hvale
Popisali smo razne beauty proizvodi koje trudnice najviše hvale

Popisali smo razne beauty proizvodi
koje trudnice najviše hvale

Trudnoća je posebno razdoblje u životu svake žene, a uz sve promjene koje tijelo prolazi, dolazi i potreba za promišljenijom njegom kože i tijela. Mnoge trudnice traže proizvode koji su ne samo učinkoviti nego i sigurni za upotrebu tijekom trudnoće. U nastavku saznajte koji su beauty proizvodi za trudnice često hvaljeni zbog njihovih benefita i sigurnosti.

Beauty proizvodi za trudnice

Ulje za prevenciju strija

Strije su jedna od najčešćih briga budućih mama. Mnoge trudnice posežu za uljima koja hidratiziraju kožu i pomažu u očuvanju njene elastičnosti. Proizvodi poput Biologique Recherche Huile Foundamentale i popularnog Bio-Oil skincare ulja su često spominjani jer sadrže prirodne sastojke poput vitamina E, lavandinog ulja i ružmarina, koji umiruju kožu i pomažu u smanjenju pojave strija.

Maske za čišćenje pora

Hormonalne promjene mogu uzrokovati povećanu pojavu akni. No, trudnice moraju biti oprezne s proizvodima koji sadrže sastojke poput retinola ili salicilne kiseline. Maske s glinom, poput Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask i Pixi by Petra Collagen Plumping Face Mask, koriste aktivni ugljen i glinu te kolagen i aminokiseline kako bi nježno uklonile nečistoće i smanjile proširene pore bez štetnih sastojaka.

Pixi by Petra Collagen Plumping Face Mask
Pixi by Petra Collagen Plumping Face Mask
Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask
Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Šamponi i regeneratori bez sulfata

Kosa tijekom trudnoće može postati bujnija, ali i osjetljivija. Mnoge trudnice biraju šampone bez sulfata kako bi smanjile iritacije vlasišta i održale kosu zdravom. Philip B Peppermint & Avocado Clarifying Shampoo uklanja prljavštinu s vaše kose sjajnom mješavinom aromaterapije. Biljni ekstrakti liječe i reguliraju proizvodnju stanica vlasišta, a zdravo vlasište daje potporu korijenima tako da nisu ravni dodajući volumen vašoj kosi.

Prirodni dezodoransi

Zbog hormonalnih promjena tijekom trudnoće, znojenje može postati izraženije, pa mnoge trudnice traže dezodoranse koji su sigurni i ne sadrže aluminij ili parabene. Vichy 48H Aluminium Free Roll On i Kosas Chemistry dezodoransi često su hvaljeni zbog svoje učinkovitosti i sigurnih sastojaka poput biljnih ekstrakata.

Vichy 48H Aluminium Free Roll On Deodorant
Vichy 48H Aluminium Free Roll On Deodorant

Foto: Instagram (@vikyrader)

Učitati još
Zatvori