Iz ormara vadimo Hunterice! Kako trendseterice stiliziraju ove gumene čizme u zabavnim outfitima?
Iz ormara vadimo Hunterice! Kako trendseterice stiliziraju ove gumene čizme u zabavnim outfitima?

Iz ormara vadimo Hunterice! Kako trendseterice stiliziraju ove gumene čizme u zabavnim outfitima?

Kada smo primili vijest o povratku countryside modne estetike, odmah smo pomislili na omiljene Hunter čizme. One će ove kišne sezone biti ne samo praktičan već i trendi izbor među čizmama. Potvrdili smo svjetsku opsesiju s jahaćim čizmama, a kao alternativu ističemo ove stylish gumene čizme baš zbog slične decentne siluete i clean dizajna. Osim toga, nismo mogli ignorirati činjenicu da omiljene Instagram trendseterice ovih dana nose upravo Hunter čizme. A još je zabavnije vidjeti kako ih zanimljivo i luckasto stiliziraju, te tako gumene čizme transformiraju u neodoljiv modni izbor za jesen. Inspirirajte se kombinacijama i styling trikovima u nastavku te pokažite svoji kul countryside stil u Hunter čizmama.

Ključ je u neuobičajnom stiliziranju

Kada pričamo o stiliziranju, aktualni trend u 2024. nalaže kombiniranje nespojivih odjevnih komada i modnih dodataka. Neočekivane kombinacije stilova i modnih estetika  svakom će outfitu pružiti chic i effortless notu, a vama rezultirati atraktivnim i kul fitovima koje će svi u javnosti primijetiti. Kao inspiraciju smo zavirili na Instagram feed i pronašli niz atraktivnih jesenskih kombinacija upravo s Hunter čizmama, a najbolje izdvajamo u nastavku. Također vam donosimo 4 modna recepta za trendi jesenske outfite.

Na mini haljine

Kombiniranje šarmantne mini haljine s robusnim gumenim čizmama zvuči bizarno, ali samo pogledajte kako kul ustvari izgleda. Preko kratke haljine prebacite trendi jaknu ili kaput i spremni ste za chic šetnju gradom.

Na kratke suknje

Za ultimativan bezbrižan i boho look, predlažemo stiliziranje mini suknje, još bolje ako je šljokičasta, te klasične pamučne majice. Dodajte zabavne Hunter čizme u boji koje će preuzeti ključnu ulogu u jesenskoj kombinaciji. Također se možete pozabaviti modni detaljima kao što je chunky nakit, tanki šal, marama ili kul torbica.

Na bermude

Bermude ove godine posebno obožavamo, a stiliziramo ih na gotovo sve trendi cipele. Sada su na red stigle i Hunter čizme. Možete se poigrati zabavnim dezenima na bermudama, ili pratiti klasiku te izabrati denim model koji ćete upariti s upečatljivim huntericama. Look dopunite moher pletivom ili prugastom košuljom i go to oversized torbom.

U pletenom izdanju

Najpopularnije influencerice Negin Mirsalehi, Josefine Vogt te Hanna Schoönberg složile su se oko jedne stvari – da Hunter čizme izgledaju posebno kul na monokromatske pletene setove. Naš omiljeni odabir je krem outfit u kombinaciji s pop of red Hunter čizmama.

Hunter čizme možete kupiti na službenoj stranici klikom ovdje.

Foto: Instagram (@bayagorbusha @josefinevogt )

Učitati još
Zatvori