Ako niste fan minijaturnih torbica, a ni onih ogromnih, clutch modeli definitivno su za vas
Ako niste fan minijaturnih torbica, a ni onih ogromnih, clutch modeli definitivno su za vas

Ako niste fan minijaturnih torbica, a ni onih ogromnih, clutch modeli definitivno su za vas

Clutch torbica jedan je od onih upečatljivih (i praktičnih) dodataka koji ide uz bilo koju odjeću. Štoviše, odnedavno se može zaključiti kako upravo ovaj model svakoj kombinaciji daje easy & chic notu. Od jutra do večeri kvalitetna clutch torbica može postati vaš zaštitni znak u kojoj se skriva sve što vam je potrebno za svakodnevno funkcioniranje izvan doma. No, s obzirom na to da se trendovi neminovno mijenjaju iz sezone u sezonu, istražili smo koje će clutch torbice obilježiti ovu jesen – i već nakon prvog pogleda na njih dodajemo ih na listu želja.

One bag, from AM to PM

Glavna prednost clutch torbice je što se može modificirati ovisno o vašim željama i potrebama. Samim time, neke clutch torbice dolaze s lancem ili remenom koji se može sakriti. Međutim, kada pričamo o popularnim clutch modelima za jesen, najčešće ih nosimo u ruci ili ispod nje. Iako su ove torbe kreirane s namjerom da budu manje veličine, L / XL / XXL veličine sve se češće pojavljuju na našem modnom radaru. No, svaka od njih može pronaći svoju primjenu, pa su upravo zato i obožavane ove sezone.

Kakve clutch torbe biramo?

Mnoge su clutch torbe prikladne za večernje sate, izlaske i proslave. No, činjenica je da se mogu prilagoditi različitim situacijama i svakodnevnim aktivnostima. Zato su ove torbe sve češće odabir kada su u pitanju kave s prijateljicama, ali i poslovne obveze. Istodobno se mogu prilagoditi različitim godišnjim dobima. No, kada je riječ o clutch torbicama koje biramo za jesen, većinski biramo crnu, krem i bordo boju. Naravno, tu je i favorit ove sezone – smeđa u svim nijansama.

Clutch torba će samo tako transformirat svaki look

Jesen sa sobom donosi priliku za eksperimentiranje s novim stilovima i aktualnim trendovima, a to uključuje i clutch torbice. Sukladno tome, možete clutch torbicu uskladiti s jahaćim čizmama, barn jaknom, strukiranom košuljom ili pak maxi pletenom haljinom. Izbora je bezbroj – a modne igre prepuštene su isključivo vama, vašem raspoloženju i ukusu. No, kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku predstavljamo 19 modela u bojama koje će obilježiti ovu sezonu. Modeli koje smo odabrali prikladni su za dnevne aktivnosti, ali i za večernja druženja s prijateljima te svečane prigode.

Journal Wishlist: Clutch torbe

Učitati još
Zatvori