Serija Nobody Wants This je suprotno naslovu rom com kakav smo željeli! Gledamo je na Netflixu
Serija Nobody Wants This je suprotno naslovu rom com kakav smo željeli! Gledamo je na Netflixu

Serija Nobody Wants This je suprotno naslovu rom com kakav smo željeli! Gledamo je na Netflixu

Kada neki naslov već u najavama uspoređuju s filmskim klasikom Kad je Harry sreo Sally jasno je da će on privući i našu pažnju. Ova je usporedba iznesena na račun serije Nobody Wants This, koja je ovih dana pristigla na Netflix.

Riječ je o romantičnoj komediji od 10 nastavaka u kojoj su glavne uloge dodijeljene Kristen Bell i Adamu Brodyju. Osnovna premisa serije je ljubavna priča između karaktera koji su suša suprotnost, a velik dio raznolikosti proizlazi iz oprečnih pogleda na život.

Nobody Wants This
Nobody Wants This

Ljubav koja pobjeđuje razlike

Kristen Belle tako glumi Joanne, slobodnu ženu u tridesetima koja vodi uspješan podcast o vezama. S druge strane, Adam Brody je ovoga puta utjelovio progresivnog rabina Noaha, koji je upravo prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom te tom odlukom izazvao opće nezadovoljstvo u vlastitoj obitelji. Dvojac se susreće na zabavi, privlačnost je trenutna, a sve ostalo je – povijest (ili barem na gledateljima da otkriju).

Kreatorica serije Nobody Wants This je Erin Foster, kćerka glazbenog mogula Davida Fostera, koja stoji i iza serije Barely Famous. Zanimljivo, djelomično je temeljena na događajima iz njezinog vlastitog života. Prilikom najave serije otkrila je kako je nekoć smatrala da je najsmješnija stvar u vezi ljubavi kad ona krene po zlu, no kako ju je sretna veza u kojoj se našla nagnala da promijeni mišljenje. Ova serija stvarno predstavlja način na koji sada gledam na ljubav, koja je toliko drugačija od onoga kako sam je gledala prije. Biti u stvarno lijepoj, zdravoj, zabavnoj vezi, to me natjeralo da ublažim dio svog cinizma, istaknula je za Netflix Tudum.

Nobody Wants This
Nobody Wants This

Everybody Wants This

Prve kritike bili su veoma blagonaklone prema ovom naslovu o čemu svjedoči i više od 90 posto pozitivnih recenzija ostavljenih na stranici IMDb. Kritičare hvale kemiju između glavnih glumaca, za koju ćemo se složiti da je osnovni sastojak dobrog rom coma. Nadalje, okarakteriziran je kao feel good naslov čiju je radnju jednostavno pratiti pa samim time predstavlja i dobar materijal za binganje. Vjerujemo kako su ljubitelji ovog žanra, koji je posljednjih godina naišao na niz stranputica, došli na svoje.

A premda još nije najavljena, daje se naslutiti kako je u pripremi i druga sezona. Podsjećamo, serija Nobody Wants This je od 26. rujna dostupna na Netflixu, a njezin najavni video čeka vas u nastavku.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori