Uzvanici Journal Lifestyle Sessiona powered by Čokolino Dark dobili su sve za ukusan i hranjiv doručak
Uzvanici Journal Lifestyle Sessiona powered by Čokolino Dark dobili su sve za ukusan i hranjiv doručak

Uzvanici Journal Lifestyle Sessiona powered by Čokolino Dark dobili su sve za ukusan i hranjiv doručak

Na posljednjem Journal Lifestyle Sessions eventu, powered by Čokolino Dark, uzvanici su uživali u opuštenom jutarnjem druženju, edukaciji o zdravoj prehrani te zabavnoj radionici u restoranu Square One u Zagrebu. Ovo intimno okupljanje okupilo je neka od poznatih lica iz hrvatske društvene scene.

Među uzvanicima su se našli Iva Radić, osnivačica portala Journal.hr, Meri Goldašić, Pedro Solz, Kristina Štriga, Luka Lajić, Niko Čuturić, Grigor Baždar, Domagoj Sever, Iva Horvat, Karlo Kivač, Ivona Madunić, Marija Mazalin, Ivan Milić, Josipa Lauš, Nives Brkan, Edina Pršić Babić i Ivana Mihalić Ivy. 

Journal Lifestyle Session Čokolino dark
JOURNAL x Cokolino Dark-GIF

Čokolino Dark – zvijezda eventa

Nakon predavanja nutricionistice Maje Vidaković koja je uzvanicima približila mnoge prednosti Čokolino Dark proizvoda, upustili su se u kreativnu radionicu izrade Čokolino zdjelica. Čokolino Dark, zvijezda ovog eventa, predstavljen je kao nutritivno bogat i ukusan obrok, idealan za početak dana.

Ovaj proizvod je napravljen od 100% cjelovitog zobenog brašna, bogat vlaknima, proteinima, magnezijem i vitaminima B i C skupine. Umjesto običnog šećera, Čokolino Dark zaslađen je prirodnim šećerom iz datulja i čokolade, što ga čini zdravijom alternativom. Zahvaljujući visokokvalitetnom kakau, ovaj obrok ima ne samo ukusan okus, već i pozitivan utjecaj na raspoloženje, pomažući u borbi protiv stresa i pružajući osjećaj zadovoljstva.

Uz to, njegova plant-based formula znači da se može pripremiti i s biljnim napitcima, poput zobenog mlijeka, ili s klasičnim kravljim mlijekom, čineći ga prilagodljivim svakom ukusu.

Journal Lifestyle Session Čokolino dark
Journal Lifestyle Session Čokolino dark
Čokolino x Journal goody bag

 Čokolino gift box – sve za doručak koji nikad nismo prerasli

Na kraju eventa, svaki uzvanik kući je ponio Čokolino gift box, koji je bio prava poslastica za sve ljubitelje ukusnog i hranjivog doručka. Goody bag je sadržavao pakiranje Čokolino Darka, bogatog vlaknima i kakaom, O’Plant zobeni napitak bez dodanog šećera, idealan za sve koji preferiraju plant-based opcije ili žele obrok bez laktoze te prekrasnu Čokolino zdjelicu, koja poziva na kreativno pripremanje doručka kod kuće.

Ovaj pažljivo osmišljen goody bag sadržavao je sve što je potrebno za uživanje u hranjivom doručku, bilo da preferirate klasično kravlje mlijeko ili biljne alternative. Čokolino Dark, uz dodatak zobenog mlijeka, pruža ukusan i zdrav početak dana, koji kombinira bogatstvo vlakana, proteina i vitamina s okusom čokolade, čineći doručak (ili brunch) ne samo hranjivim već i neodoljivo ukusnim.

JOURNAL x Cokolino Dark_GIF

Čokolino Dark osvojio je srca uzvanika kao savršen obrok za sve generacije – jelo koje nikada ne prerastemo, već mu se uvijek s radošću vraćamo. A uz Čokolino gift box s kojim su otišli kući ne sumnjamo kako su već sljedećeg jutra složili svoju omiljenu zdjelicu!

Journal Lifestyle Session Čokolino dark (25)

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti sponzoru i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Lifestyle Session eventa. Hvala Čokolino.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji novog izdanja.

Zahvaljujemo Square One restoranu na lokaciji za održavanje eventa.

Zahvaljujemo klijentu Čokolino koji je omogućio i realizaciju Journal x Čokolino Dark goodie baga.

Kako je bilo možete pogledati OVDJE.

Foto: Matej Rebernišak, Luka Rebernišak

Grafičko oblikovanje: Ante Begić

Učitati još
Zatvori