Slavna trenerica Pamela Reif za Journal: “Još uvijek čekam da se dogodi da ostanem bez ideja”
Slavna trenerica Pamela Reif za Journal: “Još uvijek čekam da se dogodi da ostanem bez ideja”

Slavna trenerica Pamela Reif za Journal: “Još uvijek čekam da se dogodi da ostanem bez ideja”

Ako ste iole slični nama, pokušavali ste s kućnim treninzima, a pretpostavljamo da ste na tom putu naišli i na Pamelu Reif. Njemačka je to trenerica koja je najveći skok popularnosti doživjela tijekom pandemije, a kako joj uspijeva zadržati sve vjerne pratitelje, saznali smo u intervju koji smo imali prilike napraviti na HUAWEI Innovation Launch eventu u Barceloni.

Među istaknutim novitetima su HUAWEI WATCH GT 5 serija, HUAWEI WATCH D2 i HUAWEI WATCH Ultimate Green, koji donose vrhunske performanse i elegantan dizajn. Uz to naglasili su i vlastitu modnu nadmoć kada su nosivi uređaji u pitanju.

 

  • S koliko godina ste se počeli baviti sportom?

Uvijek sam se bavila plesom, a s fitnessom sam krenula sa 16 godina i tada sam trenirala s dečkom. Zapravo uvijek sam trenirala s muškarcima i to je još jedan razlog zašto sam se osjećala snažno. Trenirala sam s utezima do 20. godine i onda sam promijenila vrstu treninga, počela sa raditi vježbe s vlastitom težinom i plesati ponovo. Sada sve kombiniram.

  • U svojoj prvoj knjizi Snažna i lijepa ste ovo snažna napisali velikim slovima, što to znači za vas?

Za mene je snaga ono što je unutra i izvana. Imala sam samo 16 godina kada sam objavila knjigu i tada me mnogi nisu smatrali snažnom. Bila sam sitna, plava, malena i nitko nije očekivao da bih mogla biti snažna. Ipak, već tada sam bila prilično snažna jer sam se bavila sportom i to vam da dozu samopouzdanja i snage i mogla sam dizati utege, ali sam već na neki način znala i koji je moj životni put. Bila sam jako odlučna, osjećala sam se snažno i to sam željela pokazati svijetu.

  • Vodeća ste fitness influencerica, gdje nalazite inspiraciju i kako vaš sadržaj održavate svježim?

Još uvijek čekam da ostanem bez ideja. Ljudi me to stalno pitaju, ali ja nikako da ostanem bez ideja. Mislim da je ključno to što ja vježbam po svom programu i brzo shvatim ako nešto nedostaje, ako je nešto dosadno i dodam nove pokrete. Naravno, slušam i svoje pratitelje i njihove želje. Također, kada izađe nova glazba, odmah sam inspirirana i padnu mi na pamet novi pokreti.

  • Koje značajke HUAWEI pametnog sata su vama najdraže i najkorisnije za trening?

Rekla bih da je to praćenje podataka, ako vježbate dugo uvijek je lijepo vidjeti koliko ste kalorija potrošili, kako su se kretali vaši otkucaji srca, koliko ste koraka napravili, to je jako motivirajuće. Ako se već dugo bavite sportom, uvijek tražite nešto novo što će vas motivirati. Ali čak i ako ste početnici, ovo je dobro vodstvo, kako biste vidjeli da ne forsirate tijelo previše. Također, puno je vrsti treninga koje možete odabrati na satu i to se dobro uklapa u moj režim vježbanja jer plešem, vježbam pilates i slično i sve to mogu pratiti na satu.

  • Možete li zamisliti život bez pametnog sata?

Mislim da je to jedna od onih stvari za koje ne očekujete da će vam se baš toliko svidjeti dok ju ne posjedujete. Jednom kada ga krenete koristiti, povežete se s njime i vidite koliko je koristan, ali naravno da bismo mogli živjeti bez njega kao i bez drugih gadgeta, ali ne želimo.

  • Koja je vaša beauty rutina?

Kad se probudim stavim leće jer bez njih ne bih ništa vidjela. Nakon toga odvojim vrijeme za sebe, volim raditi gua sha masažu lica ujutro, nakon toga sredim kosu i našminkam se i jako volim to vrijeme za sebe u kupaonici. Na dane kada ne napravim tu jutarnju rutinu, osjećam se usporeno.

  • Spomenuli ste da jako volite što na svom HUAWEI pametnom satu možete pratiti napredak. Koji je rekordan broj koraka koji ste zabilježili satom u danu?

32.000 koraka, bila je to jako duga šetnja. Napravila sam to jednom i više nikada.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori