Style the Bump: Josefine Haaning Jensen ultimativna je modna inspiracija za trudnice
Style the Bump: Josefine Haaning Jensen ultimativna je modna inspiracija za trudnice

Style the Bump: Josefine Haaning Jensen ultimativna je modna inspiracija za trudnice

Ljeto iza nas iznjedrilo je pregršt novosti – modnih, kulturnih, umjetničkih, lifestyle. Jedna od njih je saznanje da je naša digitalna modna miljenica Josefine Haaning Jensen trudna. Dok budućoj mom to be čestitamo na lijepim vijestima, mi se osvrćemo na njene vječno chic i trendi trudničke outfite. U nastavku otkrijte što to nosi kul skandi djevojka @josefinehj dok iščekuje bebu.

Style the Bump – Josefine Haaning Jensen 

Jedna od najpopularnijih influencerica na digitalnom modnom nebu, Josefine Haaning Jensen, tijekom ljeta je sa svojim pratiteljima i prijateljima podijelila kako uskoro očekuje prinovu. U prekrasnom videu uz šum valova i osunčanu Marbellu, Josefine je zajedno sa svojim odabranikom pokazala trudnički trbuščić i tako označila novu prekretnicu u svom životu. Most precious of times – ovim je riječima poznata danska blogerica opisala ovo razdoblje svog života. A Journal tome pridodaje i the most fashionable ones. Prepoznatljiva po svom autentičnom stilu, Josefine je zasigurno jedna od najstiliziranijih djevojka. Bilo da se radi o odlasku na event, trening ili tipičnu gradsku šetnju, svaka kombinacija s prefiksom #pregnancy koja je do sada pokazana na Instagramu dotjerana je do savršenstva. Glavni modni suučesnici mlade Dankinje svakako su maxi haljine i balerinke, te crno-bijele stilske ideologije.

Tako je bilo i na festivalu u Veneciji gdje je briljirala u dugoj Armani haljini, ali tako je i u svakodnevnom izdanju. Zato bismo gotovo svaki njen outfit mogli proglasiti našim odabranim pobjednikom outfita tjedna. Kao i jedan od onih koji i sami želimo nositi. U nastavku su neki od naših omiljenih lookova koje je buduća mama nosila u proteklih nekoliko tjedana.

Učitati još
Zatvori