Ovo su tri influencerice koje trenutno vode modnu igru. Upoznajte Liviju, Saru i Emili
Ovo su tri influencerice koje trenutno vode modnu igru. Upoznajte Liviju, Saru i Emili

Ovo su tri influencerice koje trenutno vode modnu igru. Upoznajte Liviju, Saru i Emili

Karijera u influencing industriji ovisi o mnogo faktora, ali onaj najvažniji je – odricanje. Da biste bili u pravo vrijeme na pravom mjestu prvenstveno morate biti vrlo adaptivni i spremni 24/7 za priliku koja se ne propušta. Mnoge djevojke širom svijeta maštale su o uspješnim karijerama u industriji, ali mjesta na revijama su – limitirana. Koje tri djevojke pune modne događaje od New Yorka, preko Milana, pa sve do Pariza? Mi imamo ovogodišnje favorite i, gle čuda, one su (usprkos potpuno različitom porijeklu) međusobno povezane.

Livia, Sarah i Emily dolaze iz Brazila, Velike Britanije i Danske, a upoznale su se kroz modnu industriju u koju su se uspješno infiltrirale. Do sada su se našle u velikom broju naših trend rubrika, a ove godine doživjele su svoj high peak u influencing industriji. Upravo zato želimo da saznate malo više o njima, jer one su trenutno trio vrijedan naše pažnje.

Livia Nunes Marques

Livia Nunes Marques definitivno je miljenica Journal redakcije. Ovaj modni kameleon porijeklom je iz Brazila, a njena karijera je ove godine doživjela svoj prime time. Ono što je kod njen fascinantno je sposobnost da odradi svaki zadatak koji joj se nametne – od edgy streetstyle lookova na Tjednu mode u Kopenhagenu, pa sve do sofisticirane i minimalističke Dior kampanje. This girl gets it. Pored velikog uspjeha na društvenim mrežama i suradnjama sa svjetskim brendovima, Livia je možda i atipičan primjer današnjih mlađih generacija. Naime, iako ima samo 25 godina, već četiri godine je  braku. Livia svoj posao nije pretvorila u lifestyle i ne zanima je after party kao koncept. Iako, s ovakvim tempom i rasporedom, ne znamo ni kako bi stigla.

Ovog ljeta posjetila je Olimpijske igre u Parizu, Tjedan mode u Kopenhagenu, Filmski festival u Veneciji, Ralph Lauren događaj u Hamptonsu, The Weeknd koncert u Brazilu i nakon svega toga uspjela da se vrati u Europu na Tjedan mode u Milanu. Livia je booked & busy.

Sarah Lysander

Sarah Lysander dolazi iz Velike Britanije, a svi koji je prate su vjerojatno primjetili da joj je najbolja prijateljica, ni više ni manje, nego Dua Lipa. Njen stil je pomalo boyish, a outfiti vrlo upečatljivi. Njeguje vrlo specifičan beauty look i skoro uvijek nosi svoje prirodne kovrče, dok je make up uglavnom sveden na minimum. Njena versatilnost je jedan od njenih najjačih aduta, a neki od brendova s kojima surađuje jesu Burberry i H&M. Podjednako dobro reklamira i visoku modu i high street brendove.

I Sarah je u dugoj i sretnoj romantičnoj vezi, a partner nerijetko putuje sa njom. Ono što je izdvaja iz mase je lakoća kombiniranja garderobe i činjenica da stiliziranje uglavnom radi – sama. Podjednako je vole i modni i beauty brendovi, a do sada je imala suradnje s kozmetičkim gigantima kao što su YSL beauty i Dior beauty.

Emili Sindlev

Emili Sindlev dio je skandi modne scene u koju je implementiran šarm neukrotivog Copenhagena. Za razliku od drugih djevojaka sa sjevera Europe, njen stil je dosta živahniji, dok se većina skandi djevojaka opredjeljuje za monokromne tonove. Osim društvenih mreža, Emili se bavi umjetničkom direkcijom i ima klijente koje stilizira. Modna industrija itekako može nagraditi autentičnost, a to je ono što se kod Emili pokazalo kao ključno. Ova Dankinja se ne plaši igre boja i kombiniranja različitih stilova i zato su njene fotografije uvijek nekako “žive” i privlače pažnju na socijalnim mrežama. Redovna je gošća modnih događaja širom svijeta i čini nam se da istinski uživa u svemu tome. You go, girl.

Preuzeto sa Journal.rs

Foto: Instagram (@livia@sarahlysander@emilisindlev)

Učitati još
Zatvori