Stiže nova verzija mega popularne Sol de Janeiro kreme – sa šljokicama i pravim jesenskim mirisom
Stiže nova verzija mega popularne Sol de Janeiro kreme – sa šljokicama i pravim jesenskim mirisom

Stiže nova verzija mega popularne Sol de Janeiro kreme – sa šljokicama i pravim jesenskim mirisom

Sve i da niste fan losiona i kremi za tijelo, vjerujemo da s dolaskom jeseni ne uspijevate odoljeti dobrim ponudama proizvoda za njegu tijela. Naime, svake sezone svjedočimo novitetima koji garantiraju još bolju hidrataciju i elastičnost kože – no budimo realni, ako se baš ne volimo mackati, jedini faktori prodaje su nam miris i tekstura.

To itekako dobro zna i brend Sol de Janeiro koji već neko vrijeme izdaje hit za hit proizvodom, čija upadljiva pakiranja i neodoljivi mirisi postaju svojevrstan simbol kvalitetno njegovane kože. Novitet u nizu nije Bum Bum cream – ali je podjednako neodoljiv!

Upoznajte novitet u Sol de Janeiro Cheirosa 71 liniji

Cheirosa mirisi profilirali su se kao najbolja zamjena za parfeme za djevojke koje vole skincare, a pritom vole mirisati slasno. Upravo zato fantastičan dodatak takvoj liniji je mirisni proizvod za njegu tijela s dodatkom kome rijetko tko može odoljeti – šljokicama!

Cheirosa 71 Body Cream je limitirano izdanje Cheirosa kreme za tijelo koja je čista dekadencija u pakiranju. Kremozna formula obogaćena makadamijom i tonkom daje laganu hidrataciju bez masnoga sloja i omekšava kožu, dok fine zlatne mica čestice ostavljaju delikatan zlatni sjaj kože kojem je teško odoljeti.

Jednako je neodoljiv i miris koji je pravi jesenski i, ponovno, vrlo gurmanski. Cheirosa 71 krije note karamelizirane vanilije, soli, tostirane makadamije, bijele čokolade, tonke i cvijeta kokosa.

sol de janeiro

Sol de Janeiro dostupan u Hrvatskoj?

Ovaj omiljeni brend dostupan je u Douglas parfumerijama, no Cheirosa 71 krema dio je limitirane Sol de Janeiro ponude koja je dostupna samo online. Iz toga razloga, još uvijek nemamo informaciju hoće li proizvod biti dostupan i na domaćim policama. Vrijedi spomenuti kako je istoimeni miris u prodaji.

U svakom slučaju, potražite je ovdje – i reagirajte brzo, jer vjerujemo da će se rasprodati.

Foto: Instagram, Sol de Janeiro

Učitati još
Zatvori