Volite peći torte i gledati Harryja Pottera? Onda će vas oduševiti nova slastičarska emisija
Volite peći torte i gledati Harryja Pottera? Onda će vas oduševiti nova slastičarska emisija

Volite peći torte i gledati Harryja Pottera? Onda će vas oduševiti nova slastičarska emisija

Harry Potter jedna je od najpoznatijih franšiza u povijesti. Serija knjiga pretvorena u filmove prati čarobnjaka Harryja i njegove avanture u školi Hogwarts, a nema tko nije barem jednom pogledao filmove. Zaluđenost čarobnim svijetom Hogwartsa prenijela se i na razne druge oblike zabave, poput videoigrica, društvenih igara, kuharica, Lego setova, a sada i natjecateljske emisije u pravljenju torti. Harry Potter: Wizards of Baking trebaju pogledati svi ljubitelji ovog fenomena. Evo o čemu je riječ.

Harry Potter: Wizards of Baking

Čarobnjaci pečenja

Novi natjecateljski program sprema se na televiziji Food Network, a pratit će kandidate koji moraju spraviti torte inspirirane Harryjem Potterom. Emisija će kandidatima dati pristup pravih lokacija na kojima je franšiza snimana, uključujući poznatu blagovaonicu. Imat ćemo priliku tako gledati ekstravagantne torte koje su prave kreacije. Od ogromnih čokoladnih stabala do letećeg automobila. Harry Potter: Wizards of Baking uključivat će i neke od originalnih glumaca! Voditelji cijele emisije su prigodno – James i Oliver Phelps koji su u filmovima utjelovili braću blizance Weasleyje.

Žiri se sastoji od cijenjenih slastičara Care Hall i Jozefa Youssefa, a iz epizode u epizodu pridružit će im se gostujući žiri. Neki od njih su i Warwick Davis koji je u filmovima glumio profesora Flitwicka, Bonnie Wright, poznatija kao Ginny Weasley te Evanna Lynch koja je utjelovila Lunu Lovegood. Točan datum izlaska emisije još nije poznat, no očekuje se nekad ove jeseni. Ova inačica došla je malo nakon i vijesti o seriji koja planira streamati na Maxu.

Serija

U travnju prošle godine medijskim je prostorom odjeknula službena potvrda vijesti o realizaciji serije Harry Potter. Nakon što je osvojila velika platna, priča o najpoznatijem čarobnjaku stiže na male ekrane. Projekt će se i dalje temeljiti na knjigama J.K. Rowling. Svaka sezona će radnju crpiti iz jedne od knjiga, sugerirajući stalnu franšizu koja bi se za Warner Bros. Discovery studio, koji stoji iza projekta, protezala godinama. Poznato je kako će Harry Potter serija imati potpuno novu glumačku ekipu, a u tijeku su audicije za odabir novih lica dobro nam poznatih likova. Više o detalja o seriji kao i kada stiže, možete pročitati na linku.

Foto: IMDb, Instagram (@harrypotter)

Učitati još
Zatvori