7 savršenih: Baloneri koji izgledaju kao dizajnerski
7 savršenih: Baloneri koji izgledaju kao dizajnerski

7 savršenih: Baloneri koji
izgledaju kao dizajnerski

Kada pričamo o jesenskoj modi, prvo nam na pamet padnu upravo vječno popularni baloneri. Oni su svoju slavu zaradili davno, a sada u velikom broju pune high street i high end modnu ponudu. Baš zbog bogatog izbora, savršeni je baloner teško pronaći, a mi znamo koje karakteristike je bitno pratiti. Cilj nam je uloviti jedan specifičan model koji spaja kvalitetu, chic stil i svestranost, a dizajnom nije identičan svakom drugom modelu. Baloneri koji izgledaju kao dizajnerski u 7 savršenih modela izdvojeni su u nastavku.

Nov i svježi izgled balonera u 2024.

Ove godine, dizajneri su se igrali s klasičnim oblikom balonera, dajući mu suvremene preinake koje istovremeno zadržavaju njegovu esencijalnu eleganciju. Što se tiče boja, klasične neutralne nijanse poput bež i smeđe i dalje dominiraju, ali nemojte se iznenaditi ako vidite i balonere u it boji sezone – maslinasto zelenoj. Ova nova paleta daje baloneru svježinu i energiju, otvarajući vrata za kreativne modne kombinacije.

Također vidimo i balonere neočekivanih opuštenih i predimenzioniranih silueta, ukrašene detaljima koji im daju luksuznu notu. Osim tradicionalnih midi verzija, u ponudi posebno primjećujemo maxi modele skoro do poda te cropped balonere, idealne za prijelazne sezone. Detalji poput remena oko struka naglašavaju siluetu, a veći gumbi dodaju suvremenu notu klasičnom dizajnu. Isto tako, u COS ponudi ima kul maxi model s duplim ovratnikom u krem i zelenoj nijansi, a vizualno izgleda kao da slojevito nosite dva balonera. Fora.

Koji modeli odišu luxury izgledom?

Nakon što smo potvrdili trendi izglede balonera u 2024., sada otkrivamo kako izabrati savršeni baloner nalik dizajnerskom. U fokusu je silueta, kroj, dužina i materijal. Predlažemo da birate oversized i opuštene siluete do poda koje uvijek izgledaju chic i skupocjeno. Također, pazite da je baloner izrađen od kvalitetnog i čvrstog materijala. Isto tako željenom dizajnerskom izgledu pridonose i razni detalji kao što su remenčići, džepovi, dekorativni šavovi… Dodatan plus je pronaći baloner koji krasi savršena nijansa krem ili maslinasto smeđe. Za vas smo prošli cijelu high street ponudu te ulovili 7 savršenih balonera koje potpisuju Zara, Mango, H&M, Massimo Dutti i COS, a izgledaju poput dizajnerskih.

Baloneri koji izgledaju kao dizajnerski

Foto: Zara, H&M, COS, Massimo Dutti, Mango, Instagram (@cestclau @prohoda )

Učitati još
Zatvori