Inovacija u njezi kože: Serum temeljen na epigenetskim istraživanjima koji reaktivira gene mladosti
Inovacija u njezi kože: Serum temeljen na epigenetskim istraživanjima koji reaktivira gene mladosti

Inovacija u njezi kože: Serum temeljen na epigenetskim istraživanjima koji reaktivira gene mladosti

Starenje kože je kompleksan proces koji, unatoč opsežnim istraživanjima, znanstvenicima još uvijek nije u potpunosti jasan. Tradicionalno se smatralo da je starenje kože povezano s našom genetikom, ali epigenetika je otkrila drugačiju istinu. Izgled naše kože – uključujući njezinu elastičnost, vitalnost i pojavu bora – u velikoj mjeri ovisi o vanjskim faktorima.

Epigenetika regulira aktivaciju specifičnih gena, uključujući one koji održavaju mladolikost kože, bez mijenjanja genetske strukture. Ova otkrića temelj su novog Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic seruma, koji smanjuje znakove starenja i vraća koži čvrstoću i mladenački izgled.

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic serum (2)

Što je epigenetika?

Epigenetika je relativno novo područje istraživanja koje povezuje naše životne navike, okolišne čimbenike i način na koji geni funkcioniraju. Proučava kako elementi poput prehrane, fizičke aktivnosti, izloženosti UV zračenju i stresa mogu aktivirati ili deaktivirati specifične gene bez promjene DNK sekvence. Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic serum temelji se na ovom znanju, pružajući personaliziranu i učinkovitu njegu kože.

Patentirana Age-Clock tehnologija

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic serum rezultat je više od 15 godina istraživanja, a njegova patentirana Age Clock tehnologija reaktivira gene mladosti i smanjuje znakove starenja. Age Clock tehnologija omogućuje napredno razumijevanje biološkog starenja kože, koje se razlikuje od kronološkog. Ova inovativna tehnologija uspoređuje uzorke mlade i zrele kože kako bi precizno procijenila biološku dob i smanjila znakove starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic serum (3)

Epicelline®: Inovacija u njezi kože

Jedan od glavnih sastojaka u Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic serumu je inovativni Epicelline®, aktivni sastojak koji je razvijen kao odgovor na specifične potrebe koje donosi epigenetika. Epicelline® je osmišljen kako bi ciljano djelovao na reaktivaciju gena mladosti, koji su ključni za održavanje mladenačkog izgleda kože. Ovaj snažan sastojak ne samo da vidljivo smanjuje pojavu bora, već i poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, oblikuje konture lica i vraća koži svjež, mladenački sjaj.

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic serum (1)

(R)Evolucija mijenja pravila u njezi kože

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic serum predstavlja inovativni iskorak u anti-age njezi, rezultat epigenetskog istraživanja stručnog tima znanstvenika iz Eucerina. Ova revolucionarna formula, koristeći patentiranu Age Clock tehnologiju i sastojak Epicelline®, ponovno aktivira gene mladosti i učinkovito smanjuje 10 znakova starenja kože:

  • Zategnutiju kožu
  • Efekt podizanja
  • Smanjenje bora
  • Smanjenje sitnih bora
  • Poboljšanje konture lica
  • Bolju hidrataciju
  • Sjajniju kožu
  • Pomlađen izgled
  • Ujednačeniji ten
  • Glatkiju kožu

Foto: PR

Učitati još
Zatvori