Jesen u Zagrebu: Otkrijte šarm grada i uživajte u nezaboravnom vikendu
Jesen u Zagrebu: Otkrijte šarm grada i uživajte u nezaboravnom vikendu

Jesen u Zagrebu: Otkrijte šarm grada i
uživajte u nezaboravnom vikendu

Jesen nam je i službeno stigla, a s njom i nove obaveze. Osim što simbolizira nove početke jer tada se ponovno vraćamo u urede, pronalazimo više vremena za intimnija i tiša druženja s prijateljima. Dani su hladniji, jutra maglovitija, a priroda poprima cijelu paletu predivnih boja.

To je jedan od glavnih razloga zašto bismo vikende i slobodne dane trebali provesti na otvorenom. Da biste se osjećali kao turist, ne trebate otići predaleko. Budite turist u svom gradu, ili ako pak razmišljate posjetiti naš glavni grad, istražite kutke koje prije niste. Jesen u Zagrebu donosi brojna događanja, festivale, izložbe i koncerte, a ako tragate za mirom – prošećite parkovima, šumama u blizini ili sjednite na klupicu i uživajte u svježijem zraku.

Zagreb_foto_Mindaugas Dulinskas_iStock-1551765061

Zonar Zagreb – urbana oaza

U svakom slučaju, nakon dana provedenog na svježem zraku sve o čemu maštamo jest da se ušuškamo u dekicu i uživamo u omiljenom napitku. Ako pak želite vikend provesti na nešto drugačiji način i zaokružiti ga kvalitetnim odmorom, a opet ostati u gradu – imamo prijedlog. Nakon cjelodnevnog istraživanja, nagradite se odmorom. Hotel Zonar Zagreb savršena je adresa za to.

Zonar Zagreb nudi savršen spoj modernog luksuza i gradskog života. Smješten u širem centru Zagreba, idealna je polazišna točka za sve one koji planiraju istraživati hrvatsku metropolu i njenu okolicu zbog blizine izlaza na autocestu. Naime, Zonar Zagreb zamišljen je kao urbana oaza koja u isto vrijeme nudi mir, ali i mnoštvo sadržaja.

Zonar_Autor_Danijel Berkovic (10)

Mjesto potpune relaksacije

Već pri samo ulasku u hotel primijetit ćete kako je pažnja posvećena svakom detalju, pa tako i uređenju soba koje su prave oaze mira. Odmoriti možete u jednoj od 285 pažljivo dizajniranih soba i apartmana razmještenih na 19 katova. Prostrane i ugodne, pravi su spoj urbane atmosfere i modernih detalja, sa sadržajima koji će zadovoljiti potrebe suvremenog putnika. Možda najbolji dio jest pogled na panoramu grada. Zamislite kako navečer liježete u krevet, a sve što vidite jesu svjetla grada koja izgledaju poput slike na platnu.

Zonar_Autor_Danijel Berkovic (9)
Zonar_Autor_Danijel Berkovic (8)

Zonar Zagreb plijeni pozornost svojim uređenjem i dekorativnim rješenjima, ali i fitness spravama koje možete pronaći čak i u spavaćim sobama. Stoga nakon odmora vrlo jednostavno možete za čas aktivirati svoje tijelo vježbama na karikama ili s girijama koje su postavljene u sobama.

Zonar_Autor_Nikola Matic (3)

Moderan bar po mjeri svakog gosta

Naravno, i jutro ćete započeti na jednako kvalitetan način. Kao gost hotela Zonar Zagreb možete uživati u biranim snackovima i pićima na Skin2Skin baru. Nalazi se u lobbyju hotela i podijeljen je na nekoliko zona. Na prvu privlači kombinacijom modernog i industrijskog dizajna u interijeru, kojim dominiraju crvena i crna boja. Community table predstavlja mjesto na koje možete sjesti, popiti kavu, koktel, ali i pojesti doručak dok istovremeno obavljate posao u opuštenoj atmosferi.

Unutarnji prostor bara ima dovoljno sjedećih mjesta za pronaći svoj kutak gdje se možete opustite uz neki od napitaka i započeti dan uz brze, lagane i zdrave zalogaje. Osim toga, Skin2Skin bar proteže se i na dvije terase s dovoljno mjesta za uživanje u opuštenoj atmosferi.

Zonar_Autor_Danijel Berkovic (7)

Petkom i subotom navečer Zonar Zagreb, odnosno Skin2Skin Bar pretvara se u place to be za sve one željne kvalitetne zabave. Ovdje se znaju održavati razni kvizovi, mini koncerti te DJ sessioni.

Doživite grad iz ptičje perspektive

Želite li Zagreb doživjeti iz ptičje perspektive, ovdje to možete. Još jedna posebnost je panoramski lift s pogledom na grad koji će sigurno oduševiti svakog gosta, dok se u toplijim danima možete opustiti u bazenu na krovu hotela. Cherry pop bar pružit će vam idealno mjesto za relaksaciju uz koktel i jedinstveni panoramski pogled na Zagreb.

Zonar_Autor_Danijel Berkovic (6)

Za one željne aktivnog odmora

Ako ste pak jedni od onih koji ne propuštaju priliku za aktivan odmor, Zonar Zagreb nudi niz sportskih sadržaja i aktivnosti, od kojih valja istaknuti potpuno opremljen fitness studio Cheeky Buns. Zahvaljujući visokokvalitetnoj usluzi te brojnim sadržajima Zonar se nameće kao jedna od najatraktivnijih zagrebačkih destinacija.

Možemo zaključiti da Zonar Zagreb zaista ima sve. Za profesionalne sportaše on je mjesto rekreacije i aktivnog odmora, poslovne ljude privlači svojim prostorima za konferencije i rad, a putnike i one željne predaha bogatom ponudom različitih sadržaja i aktivnosti. Stoga ga svakako imajte na umu poželite li se odmoriti od jednolične svakodnevice ili pak posjećujete glavni grad na nekoliko dana.

Zonar_Autor_Nikola Matic (1)

Dobre vijesti za kraj…

Naime, hotelijerska kuća Maistra i Mastercard za vas imaju posebnu ponudu: 25 % popusta na smještaj u Hotelu Zonar Zagreb za boravke do 29. studenog ove godine. Sve što trebate napraviti je rezervirati smještaj na stranici, unijeti kod MASTERCARD i plaćanje izvršiti u hotelu Zonar svojom Mastercard karticom.

*Navedeni popust na smještaj u Hotelu Zonar Zagreb vrijedi za boravke do 29. studenog 2024., uz iznimku black-out datuma, a obračunava se isključivo na iznos smještaja prilikom plaćanja računa u samom hotelu dok se ostale usluge naplaćuju redovno.

Dodatne informacije

Adresa: Trg Krešimira Ćosića 9, 10 000 Zagreb

Web-stranica: Zonar Zagreb

Telefon: +385 52 808 400

E-mail: hello@maistra.hr

Instagram: @maistra_city_vibes

Foto: iStock, Nikola Matić, Danijel Berković

Učitati još
Zatvori