Veja, New Balance, pa čak i UGG: Ovo je jesenski vodič kroz nove neobične tenisice
Veja, New Balance, pa čak i UGG: Ovo je jesenski vodič kroz nove neobične tenisice

Veja, New Balance, pa čak i UGG: Ovo je jesenski vodič kroz nove neobične tenisice

Recimo da nova sezona zahtijeva i nove atraktivne tenisice. Možda i nije 100% točna tvrdnja, ali nama se sviđa. Prognozirali smo koji modeli će ispuniti gradske ulice, a više o tome čitajte ovdje. No, pored svjetski popularnih modela, na modnu su scenu stigli brojni novi modeli tenisica, kao što su UGG Lowmel tenisice, kožne Miu Miu x New Balance te upečatljive Isabel Marant starke. Osim toga, lansiranja brojnih modela planiraju se baš u rujnu, a najatraktivnija smo izlistali u nastavku.

Ako ste u potrazi za novim tenisicama, nastavite čitati i saznajte koji novi modeli stižu.

UGG Lowmel tenisice

Svi već dobro poznajemo cozy UGG čizme i papuče, a australijski brend nedavno nas je počastio i toplim tenisicama za jesen i zimu. Upravo lansirane UGG Lowmel tenisice spajaju udobnost i skejterski dizajn, a čini se kako su zaludjele društvene mreže.

Veja: new in

Mnogima omiljeni sneakermaker kada su u pitanju neutralni svestrani modeli, Veja svako malo lansira neke novosti. Za hladnije mjesece su dizajnirali Campo Bold modele koje karakterizira deblji potplat, a novi Campo Winter modeli imaju krznenu unutrašnjost.

Veja Condor Royale nedavno su lansirane, a inspirirane su upravo prvim Veja tenisicama za trčanje.

Sambe od tvida

Novi član bogate Samba obitelji je stigao. Izrađene su od harris tvida, poznatog škotskog materijala koji datira iz 19. stoljeća. Sambice od tvida prate popularnu grandpa stilsku ideologiju, a zbog svoje smeđe boje super pristaju na svakodnevne kombinacije. Sve detalje donosimo ovdje.

Supreme x Nike

Iako adidas trenutno predvodi u suradnjama, ključni sportski kompetitor Nike nedavno je udružio snage sa streetwear divom Supremeom te lansirao fusion natikača i tenisica, a mi cijenimo inovativnost i modernost ove nove obuće. Tenisice dolaze u tri boje, a svaki par prate i čarape u istim bojama. Više informacija donosimo ovdje.

Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike
Supreme x Nike suradnja
Supreme x Nike

Converse x Isabel Marant

Ova neočekivana suradnja između Conversea i Isabel Maranta iznenadila je javnost, a kolekcija se sastojati od Chuck 70 Wedge siluete (poznatijih kao tenisice s platformom), ali i klasičnih Chuck 70 modela. Više informacija saznajte ovdje.

Miu Miu x New Balance tenisice

Ako netko može prodrmati modnu scenu, to je zasigurno Miu Miu x New Balance collab. Svjetski razvikane tenisice su bile predstavljene tijekom Miu Miu modne revije za proljeće/ljeto prošle godine, a u veljači su službeno stigle u prodaju. Atraktivne rasprodane tenisice prvotno su lansirane od brušene kože u 3 boje, a neki dan smo dobili i kožnu verziju tenisica u crnoj i bijeloj boji, te smeđe tenisice podstavljene krznom. Nažalost sve su već rasprodane.

Shoe releases we are waiting for…

Miu Miu x New Balance natikače

Kada smo već u temi ove luksuzne i neočekivano uspješne suradnje, New Balance x Miu Miu imaju još jedno iznenađenje za sve ljubitelje modnog eksperimentiranja. Stiže nam hibrid već postojećih tenisica i papuča. Dobro ste nas čuli! Miu Miu natikače izaći će do kraja 2024. godine, a mi jedva čekamo vidjeti kako će ih ljudi prihvatiti!

New Balance koledžice

Ovaj hibrid koledžica i tenisica prvotno smo gledali na prošlogodišnjem Tjednu muške mode, a uskoro stižu na police trgovina. Radi se o New Balance 1906L koje je dizajnirala Charlotte Lee po inspiraciji na klasični sportski model 1906R. Bit će dostupne 19. rujna na stranici ovdje. Što vi mislite o njima?

nove tenisice koledžice
New Balance
nove tenisice New Balance koledžice
New Balance

Bad Bunny x adidas = go to Gazelle shoes

Bilo da jeste ili niste fan Bad Bunny glazbe, ove tenisice su idealan svakodnevni par s dozom inovativnosti. Nove adidas Gazelle stižu 21. rujna, a savršeno spajaju estetiku glazbenika te kultnu siluetu spotskog diva.

Nove tenisice Bad Bunny adidas Gazelle
Nove tenisice Bad Bunny adidas Gazelle

Nike Cortez s metalik sjajem

18. rujan zapišite u kalendare jer nam stižu nove Nike Cortez tenisice, i to u blistavoj metalik boji. Isto tako, nove Nike tenisice stižu s presavinutim jezikom, slično kao i popularne Wales Bonner Sambice. Možda je slučajnost, a možda detalj koji će ovaj model dignuti na sami vrh! Mi ih stavljamo na listu želja, a vi?

nove tenisice Nike Cortez
Nike Cortez
nove tenisice Nike Cortez
Nike Cortez

Verdy x Nike

Nike ove sezone ima puno planiranih lansiranja, a ovaj je možda i najiščekivaniji. Radi se o suradnji s modnim dizajnerom Verdy, a rezultat će biti upečatljive šarene Nike Dunk Low tenisice inspirirane omiljenim Verdyjevim plišancem. Datum lansiranja ovih statement tenisica je 19. rujna.

nove tenisice Nike Cortez x Verdy
Nike Cortez x Verdy

Foto: Instagram (@zoeteliefmode @uggineurope ), Nike, adidas, UGG, Miu Miu, Veja

Učitati još
Zatvori