PROSECCO&GLAM makeup radionica zagrebačkog salona ljepote ultimativno je beauty iskustvo
PROSECCO&GLAM makeup radionica zagrebačkog salona ljepote ultimativno je beauty iskustvo

PROSECCO&GLAM makeup radionica zagrebačkog salona ljepote ultimativno je beauty iskustvo

Ljudska ljepota je kao fenomen i inspiracija tijekom stoljeća mijenjala različite koncepte i oblike, a današnji standardi prepoznatljivi su po autentičnosti, umjerenosti i šarmu. Upravo na tom tragu zavirili smo u novootvoreni BEAUTY CONCEPT by Anja Barbir – urbani studio ljepote u samom centru Zagreba, na jednoj od najljepših gradskih lokacija u Petrinjskoj 9. Njihov moderno uređen, udoban i funkcionalan prostor idealna je lokacija za jesenski bijeg od gradske vreve.

BEAUTY CONCEPT by Anja Barbir (6)

BEAUTY CONCEPT by Anja Barbir

U ovom jedinstvenom studiju pronaći ćete raznoliku paletu vrlo traženih edukacija i usluga, uključujući profesionalno šminkanje, oblikovanje i laminaciju obrva, njegu noktiju, individualne makeup edukacije, kao i makeup MASTERCLASS programe.

BEAUTY CONCEPT by Anja Barbir (5)
BEAUTY CONCEPT by Anja Barbir (3)

Back to the City PROSECCO & GLAM makeup radionica

Za početak jeseni bismo posebno istaknuli Back to the City PROSECCO & GLAM makeup radionicu kao ultimativno iskustvo za sve ljubitelje ljepote i pjenušaca! Ova zabavna radionica nudi savršen spoj opuštanja, druženja i osnaživanja kroz umjetnost šminkanja. Opustite se uz čašicu Prosecca i pretočite ju u makeup umjetnost! Osim njihove regularne radionice, BEAUTY CONCEPT vam nudi ekskluzivnu mogućnost organizacije privatnih radionica povodom rođendana, team buildinga, ženskih večeri i ostalih prigoda.

„Naši klijenti traže usluge koje pružamo na moderan i sofisticiran način, naglašavajući prirodnu ljepotu i autentičnost. Dopustite da vas transformiramo u najljepšu i najpouzdaniju verziju sebe.“ – kaže nam 27-godišnja Anja Barbir, vlasnica i kreatorica abeautyconcept.hr brenda.

Anja je kreativna i inovativna profesionalna vizažistica koja je svoje dugogodišnje iskustvo u beauty industriji pretočila u pravu malu oazu u centru Zagreba, a u svojem BEAUTY CONCEPT-u pokušava najmodernije svjetske tehnike uljepšavanja prilagoditi suvremenim trendovima, ali i životnom stilu svojih klijenata.

BEAUTY CONCEPT by Anja Barbir (4)
Anja Barbir - Founder, Key Makeup Artist & Educator
BEAUTY CONCEPT by Anja Barbir (1)

Dodatne informacije

Adresa: Petrinjska ul. 9, 10000, Zagreb

Radno vrijeme: Ponedjeljak, srijeda, petak i subota od 8 h – 15 h, utorak i četvrtak od 13h – 20h

Kontakt: 01 6264 819

Web stranica: https://abeautyconcept.hr/

Instagram: @abeautyconcept.hr

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori