Crveni tepih dodjele nagrada Emmy 2024.:  Ovo su kombinacije o kojima se priča
Crveni tepih dodjele nagrada Emmy 2024.:  Ovo su kombinacije o kojima se priča

Crveni tepih dodjele nagrada Emmy 2024.: Ovo
su kombinacije o kojima se priča

15. rujna je održana 76. svečana dodjela nagrada Emmy, priznanja koje slavi najbolja ostvarenja u svijetu televizije. No pored brojnih filmskih nagrada, o kojima možete čitati ovdje, Emmy je poznat i po atraktivnom te luksuznom crvenom tepihu. Ove su godine Emmy crveni tepih krasile velike zvijezde, a najglamuroznije kombinacija o kojima će se pričati još danima, otkrivamo u nastavku.

Ženstvenost i seksepil na crvenom tepihu

Na Emmy crvenom tepihu bilo je svega. Neke kreacije su pratile blistavi glamur, druge bile ukrašene upečatljivim perjem, a ostale jednostavih dizajnova s minimalističnim detaljima.

Serija Shogun ostvarila je najviše nominacija, a glumica Anna Sawai odlučila se za atraktivnu crvenu peplum haljinu otvorenog dekoltea koja joj je savršeno pristajala. Kreaciju potpisuje Vera Wang.

Jennifer Aniston zablistala je u glamuroznoj bodycon kreaciji modnog genijalca Oscar de la Rentae.

Forest green look izabrala je Naomi Watts. Haljina je jednostavna, svilena i duga, ali priznajemo kako joj ova boja super stoji.

Robert Downey Jr. odlučio se za klasično odijelo, dok je Susan Downey zablistala u bordo kreaciji

 

crveni tepih Emmy
Anna Sawai
crveni tepih Emmy
Jennifer Aniston
crveni tepih Emmy
Naomi Watts
crveni tepih Emmy
Robert Downey Jr. i Susan Downey

Bubblegum pink

Eiza Gonzalez i Rita Ora ušetale su na crveni tepih u gotovo identičnim kreacijama, dok je Meryl Streep također se odlučila za matching bubblegum pink nijansu, a mi se pitamo je li tu bilo nekih in chat dogovaranja.

Eiza i Rita su obje izgledale elegantno i predivno, dok je Meryl vječna profesionalka što se tiče kul red carpet kreacija.

crveni tepih Emmy
Eiza Gonzalez
crveni tepih Emmy
Rita Ora
crveni tepih Emmy
Meryl Streep

Jednostavna elegancija

Greta Lee odlučila se za bijelu haljinu inovativnog dizajna i opuštenog kroja. Fokus haljine je na šalu koji krasi dekolte, a čipkasti materijal dodaje šarmantnu notu cijelom looku.

Dakota Fanning cijeli svoji život hoda crvenim tepihom te je već usavršila svoji go to glamurozni stil. Zlatna haljina ukrašena je malim perlama, biserima i šljokicama, a potpisuje ju Armani.

Elizabeth Debicki izabrala je modnu klasiku, a to je upravo duga crna haljina

crveni tepih Emmy
Greta Lee
crveni tepih Emmy
Dakota Fanning
crveni tepih Emmy
Elizabeth Debicki

All eyes on them

Najupečatljiviji lookovi večeri zasigurno su ovi. Richard Gadd imao je razloga slaviti, a njegov look inspiriran škotskom kulturom izgleda jako fora i zabavno.

Kristin Scott jučer je bila prava chic dama. Satenska lila haljina, dugačke rukavice te zlatne štikle u špic idealno pašu i zaokružuju Emmy kombinaciju.

Sarah Paulson nosila je Pradu, a to nam već potvrđuje da se radi o elegantnom ali upečatljivom Emmy looku. Royal blue kreacija, predivne štikle te matching torba – savršeno.

crveni tepih Emmy
Richard Gadd
crveni tepih Emmy
Kristin Scott
crveni tepih Emmy
Sarah Paulson

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori