Hoola bronzer godinama je hit u beauty svijetu, a ovo je njegova savršena i pristupačna zamjena
Hoola bronzer godinama je hit u beauty svijetu, a ovo je njegova savršena i pristupačna zamjena

Hoola bronzer godinama je hit u beauty svijetu, a ovo je njegova savršena i pristupačna zamjena

Na stalno rastućem tržištu, pronalaženje savršenog proizvoda koji odgovara vašoj vrsti i tonu kože nije jednostavan podvig, pogotovo kada su u pitanju šminka i skincare. Jednom kada ga otkrijete, teško je pustiti, čak i ako njegova cijena nije baš mala. No, tu u pomoć priskaču dupesi odnosno zamjene ili duplići za proizvode većeg cjenovnog ranga. Danas je na redu tekući puder.

Benefit Hoola Bronzer

Benefit Hoola Bronzer je jedan od najpoznatijih bronzera na tržištu, prepoznat po svojoj sposobnosti da licu pruži prirodno osunčani izgled. Za razliku od mnogih bronzera koji sadrže shimmer ili sjaj, Hoola dolazi s mat finišom, što ga čini savršenim za one koji žele prirodan, neprimjetan izgled bez previše sjaja. Dolazi u četiri nijanse koje odgovaraju svakom tonu kože.

Originalna nijansa Hoola bronzera ima neutralnu, srednje smeđu nijansu koja odgovara različitim tonovima kože, dajući blago preplanuli izgled bez narančastih ili sivih podtonova. Osim što daje preplanuli izgled, Hoola bronzer je odličan za konturiranje lica zbog svoje mat teksture i neutralne boje. Dolazi u četiri nijanse koje odgovaraju svakom tonu kože.

 

Milani Silky Matte Bronzer

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni zamjenski proizvodi za omiljeni Hoola bronzer, a kao jedna od najvjerodostojnijih zamjena izdvojio se Milani Silky Matte bronzer u nijansi Sun Kissed. Milani Silky Matte bronzer je svilenkaste, mekane teksture a na licu ostavlja mat izgled. Ovaj bronzer pruža ljetni izgled bez obzira na godišnje doba. Svilenkasta lagana tekstura savršeno se blenda, a hidratantno arganovo ulje produljuje trajnost. Baš kao i Hoola, savršen je za dodavanje brončane nijanse i za konturiranje.

Dostupnost i cijena

Cijena Hoola bronzera od 8 grama iznosi oko 40-ak eura, a postoji i mini pakiranje od 4 grama  čija je cijena oko 20-ak eura. Možete ga potražiti u boljim drogerijama i raznim web shopovima te na službenoj web stranici. Milani bronzer možete pronaći u dm i Bipa drogerijama, web shopovima i na službenoj stranici, a za pakiranje od 9,5 grama morat ćete izdvojiti cca 17 eura.

@ashleyvmakeup

I looove how these both make my contiur look so good! Cool toned but not too grey 👍 #bronzers #contour #cooltoned

♬ 1989混音 (QzQ Remix) - TaylorSwift

Foto: Instagram (@cindymello)

Učitati još
Zatvori