Čvrsti parfemi popularni su već duže vrijeme, a ovaj najnoviji mogao bi se naći na vašoj listi želja
Čvrsti parfemi popularni su već duže vrijeme, a ovaj najnoviji mogao bi se naći na vašoj listi želja

Čvrsti parfemi popularni su već duže vrijeme, a ovaj najnoviji mogao bi se naći na vašoj listi želja

Pored mnogobrojnih vijesti koje deveti mjesec donosi, s obzirom na to da predstavlja prekretnicu Tjedana mode širom svijeta, parfemska industrija odlučila nas je obradovati mnogim novitetima. Otkrili smo koji je omiljeni parfem Kendall Jenner, u čijoj je kampanji bila i glavna zvijezda, Margot Robbie postala je lice kultnog CHANEL N°5 parfema, a sada nam noviteti stižu i od Rihanne, i njenog dobro poznatog brenda po imenu Fenty Beauty.

Poznata pjevačica odbija nas obradovati novom glazbom, bio to singl ili album, dok njeni brendovi na dnevnom nivou serviraju proizvode koje dodajemo na must-buy listu. Jedan od takvih upravo je nova čvrsta verzija Fenty Eau de Parfum koja predstavlja savršen miris za jesen.

Što su čvrsti parfemi?

Čvrsti parfemi su vrsta parfema koji su u obliku balzama ili voska, za razliku od tekućih parfema koji se obično nalaze u bočicama sa sprejem. Mogu biti napravljeni kombiniranjem mirisnih ulja, voska (najčešće pčelinjeg ili sojinog), i često nekih drugih hidratantnih sastojaka poput shea maslaca.

 

Take notes from Fenty Beauty

Za razliku od mnogih poznatih osoba koje su svoje bogatstvo željele udvostručiti kreiranjem vlastitog brenda servirajući proizvode ekvivalentne socijalnim eksperimentima, Rihanna i Fenty Beauty odličan su primjer brenda kojem vjerujemo. Brend je pomaknuo granice u beauty sferi, prezentirajući znatno veći shade range od mnogih brendova čija su poslovanja tada brojala i po nekoliko desetljeća. Fenty Beauty zagovara jednakost na svim poljima iste i svojim marketingom, ali i kvalitetom, fantastično prodaje gotovo svaki proizvod. Od kremastih kontura, rumenila, pudera pa do sjajila i pigmentiranih ruževa, Fenty Beauty predstavlja brend u čijoj ponudi nema greške.

Kao polaznu točku Fenty Beauty selektirao je makeup biznis. Nešto kasnije, korijene je pustio i kroz proizvode za njegu kože i kose. A ne skrivamo da favoriziramo i Fenty Eau de Parfum.

Fenty Eau de Parfum od sada i u čvrstoj formi

Parfem koji kao svoje dominantne mirisne note selektira amber, ružu, po neki citrusni, ali i topli miris savršen je za jesen. Nedavno, Fenty Beauty prezentirao je mini verziju obožavanog parfema, kao i liniju mlijeka za tijelo s istim mirisom. Međutim, sada Fenty Eau de Parfum dobiva još jednu formulu, i to onu čvrstu. Čvrsti parfemi veoma su praktični, kako ih veoma lako možete nanijeti tijekom dana. Pakiranje im je znatno manje od onih klasičnih tekućih, te su i veoma kompaktni. Postojanost im je gotovo istog intenziteta. Jasno je da uz Fenty Eau de Parfum ove jeseni definitivno odlučujemo da čvrste parfeme integriramo u svoju rutinu.

U pakiranju nalik onom kompaktnog pudera, Rihanna i Fenty Beauty prezentirali su čvrsti Fenty Eau de Parfum. Spomenuti parfem dostupan je na službenoj stranici brenda, a nalazi se i na našoj listi želja.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Instagram / @fentybeauty /

Učitati još
Zatvori