Nova boja kose za jesen: Kendall Jenner odlučila se na veliku promjenu
Nova boja kose za jesen: Kendall Jenner odlučila se na veliku promjenu

Nova boja kose za jesen: Kendall Jenner
odlučila se na veliku promjenu

Sestre Jenner spadaju u kategoriju onih koji danas, sasvim spontano, postavljaju različite trendove. Bilo da je u pitanju način na koji kombiniramo nakit ili manikura koju nosimo na noktima, njih dvije svojom unikatnom pojavom svakodnevno izazivaju pozitivne reakcije. Štoviše, jedna od stavki zbog koje najčešće postaju tema različitih razgovora je promjena boje kose. Nedavno su objavile fotografije na osnovu kojih se može zaključiti da su tamnosmeđu boju kose zamijenile upečatljivim i drugačijim bojama. Tako slične, a opet različite – čini se da su Kylie i Kendall Jenner još jednom nametnule dva trenda za ovu jesen.

Kylie & Kendall Jenner: Jesen i promjena boje kose

Kylie i Kendall Jenner sklone su učestaloj promjeni boje kose, te nas ove promjene nisu puno iznenadile. Mlađa sestra Jenner je igrom riječi [ teal the end of time ] na Instagramu razveselila pratitelje koji preferiraju razdoblje tijekom kojeg Kylie bira nešto odvažnije boje kose. Ovaj put odlučila se za tirkiznu boju koja evocira ljetnji period, a ovu nijansu nosila je već nekoliko puta. Za razliku od prethodnog puta kada je tirkiznom bojom postigla ombré efekt, ovaj put je obojala cijelu kosu. Pojedini su ovu promjenu okarakterizirali kao povratak njene King Kylie faze koju mnogi smatraju legendarnom.

Tri nedavne transformacije Kendall Jenner

S druge strane, kada je u pitanju Kendall Jenner, ona nas je u posljednjih nekoliko dana iznenadila svojim beauty izborima. Prvobitno smo pomislili da se, u svrhu Calvin Klein kampanje, ošišala na kratko. Međutim, samo dan kasnije, pojavile su se njene fotografije za Marni Fall/Winter 24 kampanju gdje ona ima dugačku kosu, ali istovremeno kratke i ravne šiške. Ipak, sada nas je u potpunosti iznenadila s obzirom na to da je na svom Instagramu objavila fotografije s plavom kosom, te jednostavnim opisom: Blonded.

Čini se da se ova nova – blonded – verzija Kendall Jenner svidjela mnogima. Svoj komentar ostavila je i Hailey Bieber koja je napisala: Exactly. Ipak, je li se blonde Kenny zaista vratila ili je u pitanju još jedna od mnogih perika? Ostaje nam da saznamo.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Instagram (@kyliejenner, @kendalljenner)

Učitati još
Zatvori