Nije dovoljno što su zgodni, još su i modno usklađeni – Brad Pitt i Ines de Ramon su u fokusu
Nije dovoljno što su zgodni, još su i modno usklađeni – Brad Pitt i Ines de Ramon su u fokusu

Nije dovoljno što su zgodni, još su i modno usklađeni – Brad Pitt i Ines de Ramon su u fokusu

Nerijetko je upravo nova veza (za poznate ličnosti, ali i običan svijet) povod za promjenu stila i imidža – a poznato je da zaljubljenost iz ljudi izvlači ono najbolje. Čini se da je to slučaj i sa Bradom Pittom koji, otkad se sa djevojkom Ines de Ramon pojavio u javnosti, ne prestaje oduševljavati. Inače, matching outifti nisu neka novost za Brad Pitta. Znao je on koordinirati i više nego samo odjeću i stil – prisjetimo se njegove matching plave frizure koju je nosio kada je bio u vezi s Gwyneth Paltrow, a čak je i s Jennifer Aniston imao neke faze u kojima su dijelili i više od samog stilskog izričaja.

Legendarni glumac dokazao je da su godine samo broj, čak i kada je modno eksperimentiranje u pitanju. Čini se da je njegova izabranica Ines inspirirala outfite poznatog glumca, te su u javnosti sve više viđeni u matching izdanjima. U nastavku teksta smo izdvojili neka od omiljenih modnih izdanja para o kojem svi pričaju.

@lyricallygames

Brad Pitt and George Clooney dancing to Smooth Operator by Sade #bradpitt #georgeclooney #sade #lyrics #lyricallygames

♬ original sound - Lyrically Games

Glow up Brada Pitta?

Iako je Brad Pitt jedan od onih glumaca koji, poput njegovog bliskog prijatelja, Georgea Clooneya, nikada ne izlazi iz mode, čini se kao da je iz godine u godinu on sve atraktivniji. Upravo ovaj dvojac nedavno je promovirao svoj film Wolfs na Filmskom festivalu u Veneciji. Clooney i Pitt se dugo nisu zajedno pojavljivali na filmu. Film Wolfs prvi je put da glumci udružuju snage nakon komedije iz 2008. godine, Burn After Reading. Prije toga, njih dvojica su bili partneri u kultnoj franšizi Ocean’s od 2001. do 2007. godine. Film Wolfs se, ako je sudeći po četverominutnom aplauzu, veoma svidio publici, ali to nije bio kraj priče o njima. Na društvenim mrežama postao je viralan video na kojem Brad i George plešu uz pjesmu Smooth Operator pjevačice Sade, a komentari su se složili u jednoj izjavi – Pitt i Clooney ne stare. A njihovi modni izbori vrijedni su svake pohvale. Uz Amal Clooney i Ines de Ramon, njihov glow up kao da je pojačan – zaključak je brojnih fanova.

Ines de Ramon i Brad Pitt

Kako je sve počelo?

O tome da li je Ines de Ramon nova djevojka Brada Pitta spekulira se već neko vrijeme. Prvi put par je viđen u neformalnom izdanju 2022. godine, da bi ponovo bili uhvaćeni zajedno i to na premijeri filma Babylon u prosincu iste godine. Nakon toga, ni paparazzo objektivima, a ni obožavateljima, nije pošlo za rukom da par vide zajedno. Tako su sljedeći put primjećeni tek u veljači, pa prosincu 2023. godine. Ines je tada bila na proslavi 60. rođendana Brada Pitta. Nakon nekoliko mjeseci, primjećeni su na plaži u svibnju ove godine. Na osnovu tih slika, na kojima je par hodao zagrljen, moglo se zaključiti da su definitivno u vezi – i sretniji nego ikad. Veza je svakako postala sve ozbiljnija vremenom – a sada je i red carpet official. Naime, Brad Pitt i Ines de Ramon pojavili su se zajedno, hand in hand, upravo na Filmskom festivalu u Veneciji.

Brad Pitt i Ines de Ramon

Brad Pitt i Ines de Ramon – modne kombinacije koje su nas oduševile

U danima nakon Filmskog festivala, modna zajednica zaista je počela uživati. Brad i Ines trenutno borave u New Yorku gdje glumac promovira film. Upravo New York je poslužio kao inspiracija za ovaj hollywoodski dvojac. Tako su njihove modne kombinacije usklađene – ne samo sa trendovima, već i međusobno. Prije nekoliko dana, par je uslikan kako izlazi iz hotela u kojem su tada odsjedali. Ines je obukla matching set, odnosno cropped prsluk od odijela na pruge i iste hlače. Outfit je začinila dugim zlatnim ogrlicama, a da prati trendove dokazala je činjenicom da je odabrala upravo torbu u bijeloj boji kao svoj dodatak. Uz tenisice, puštenu kosu i cool sunčane naočale, Ines je spojila sportsku i elegantnu estetiku. Brad je paletu boja uskladio sa svojom izabranicom. Tako se odlučio za komplet koji se sastoji od košulje i baggy hlača sivkaste boje.

Brad Pitt i Ines de Ramon

Matching moments

Još jednom matching momentu svjedočili smo jučer. Brad i Ines favoriziraju bijele i bež nijanse – to je sigurno. Ovoga puta, Ines se opet odlučila za matching set. Kao što možemo zaključiti, de Ramon je pristalica jednostavnosti i minimalizma kada je o modi riječ. Brad se, sa druge strane, pomalo ohrabrio. Tako je u ovom izdanju nosio bucket šešir, kao i hlače zanimljivog printa. Dok željno iščekujemo još fotografija ovog popularnog para, osvrćemo se na njihov posljednji look. U njemu je Brad odabrao žuto odijelo u stilu sedamdesetih, dok je Ines još jednom odala hommage minimalizmu i zemljanim tonovima. Suknja i džemper u boji karamele pun su pogodak – posebno kada se kombiniraju uz salonke i elegantnu torbu.

Brad Pitt i Ines de Ramon

*Preuzeto s Journal.rs

Foto: Profimedia / TikTok (@lyricallygames)

Učitati još
Zatvori