U Fužinama se smjestila Villa Propuh. Ima privatnu spa-zonu i pogled na jezero
U Fužinama se smjestila Villa Propuh. Ima privatnu spa-zonu i pogled na jezero

U Fužinama se smjestila Villa Propuh. Ima
privatnu spa-zonu i pogled na jezero

Sredina je tjedna, a mi smo mislima već u vikendu. Iako je najavljeno nestabilno vrijeme, to ne znači da biste ga trebali provesti kod kuće. Izlet u prirodu uvijek je dobra ideja za punjenje baterija. Jedna od omiljenih destinacija brojnih izletnika iz svih krajeva Hrvatske su Fužine, slikovito mjesto u Gorskom kotaru, od Zagreba udaljeno oko sat vremena vožnje.

Fužine su jedna od onih destinacija koje se isplati posjetiti u svako doba godine. Priroda će vas očarati, a posebno divno izgleda kad je okupana jesenskim bojama. Ovo slikovito mjesto u Gorskom kotaru udaljeno je 130 kilometara od Zagreba zbog čega je mnogima omiljena destinacija za kratki izlet.

Jedni propuh kojeg se ne bojimo

Fužine su smještene 730 metara nad morem, a okružene su slikovitim planinama, šumama i ljepotom jezera. Krase ih brojne kulturne i prirodne znamenitosti od kojih su najpoznatije jezero Bajer i špilja Vrelo.

Upravo tamo pronašli smo ovu luksuznu vilu za odmor – zanimljivog naziva Villa Propuh – koja ima sve potrebno za opuštajući vikend, a izgrađena je ove godine.

Prostrana Villa Propuh

Villa Propuh šesterosobna je kuća s 4 spavaće sobe i 4 kupaonice s tušem, dnevnim boravkom, opremljenom kuhinjom, privatnim bazenom i nevjerojatnim pogledom na jezero i dolinu. Prostrana moderna vila s terasom prostire se na 307 m2 na dvije etaže, a sadrži sve potrebno za opuštanje. Ali i više od toga.

Pri uređenju se pazilo na svaki detalj, kao i na to da se budući gosti ovdje osjećaju ugodno. Ono što nam se posebno svidjelo jest koliko prirodne svjetlosti ima u kući, kao i spa-zona u kojoj se nalazi jacuzzi i sauna, a samo vas nekoliko koraka dijeli od terase i vanjskog grijanog bazena (6 x 4 m, 150 cm dubok, sezonska dostupnost: 01. lip. – 30. ruj.). Stoga je ova vila kao stvorena za odmor u svim godišnjim dobima.

Osim sadržaja, ova se vila može pohvaliti i izvrsnom lokacijom. Iskoristite jesenske dane na najbolji mogući način. Prošećite pješačkim stazama ili se odvažite na bicikliranje i uživajte u jesenskim bojama kojima je obojena šuma.

Blizina raznih sadržaja

Osim toga, Villa Propuh udaljena je 35 km od Hrvatskog narodnog kazališta Ivana Zajca i 36 km od Trsatske gradine. A ako pak želite istražiti prirodne ljepote, 23 km udaljen od nje nalazi se Nacionalni park Risnjak, dok je Špilja Biserujka udaljena 41 km. U zimskim danima možete uživati u skijanju na Platku koji je udaljen 26 km ili klizanju jer se dvorana nalazi 15 km dalje. Stoga ako tragate za lokacijom za idući izlet, uzmite u obzir ovu vilu. Smještaj možete rezervirati ovdje.

Foto: Instagram (@villa.propuh)

Učitati još
Zatvori