BABYSTEPS program poticanja ranog razvoja na novoj lokaciji u Zagrebu
BABYSTEPS program poticanja ranog razvoja na novoj lokaciji u Zagrebu

BABYSTEPS program poticanja ranog razvoja
na novoj lokaciji u Zagrebu

BABYSTEPS program poticanja ranog razvoja nastao je 2010. godine s ciljem edukacije roditelja da kroz razvojne igre i konkretne vježbice od rođenja potiču pravilan razvoj svoje djece.

Autorica programa je Ivana Štedul, Senzogym.hr, diplomirana fizioterapeutkinja i radna terapeutkinja, majka 5 djece, od kojih je 2 rođeno kao neurorizično.
Spajajući znanja iz neuroanatomije i biomehanike pokreta, prvo kako bi pomogla svojoj djeci, a zatim i djeci s kojom je radila, osmislila je standardizirani program razvojnih vježbica kroz kojeg je do danas prošlo preko 30.000 beba i djece. Trenutno se provodi u 8 gradova u Hrvatskoj, a nova lokacija u Zagrebu otvara se uskoro na adresi Benedikta Vinkovića 15a.

Babysteps Senzogym program

BABYSTEPS program na novoj lokaciji

Glavni cilj BABYSTEPS programa poticanja ranog razvoja je maksimalno poticanje motoričkih, kognitivnih, socijalnih i emocionalnih vještina bebe kroz pomno odabrane razvojne aktivnosti.

Roditelji će uz nas naučiti kako pratiti razvojne faze svog djeteta i maksimalno potaknuti cjelokupni razvoj senzomotoričkih vještina svog djeteta. Pri tome se koristi babyhandling i stimulacija svih 7 osjetila.

Babysteps Senzogym program
Babysteps Senzogym program

Mijenjajmo zajedno generacije djece, kreirajmo bolju i zdraviju budućnost za njih i omogućimo im da maksimalno iskoriste sve potencijale koje su dobili rođenjem.
Osiguravanjem ispravnog ranog razvoja preveniramo i kasnija motorička odstupanja koja uključuju i odgodu upisa u školu (ove godine je ponovno odgođen upis u osnovnu školu za preko 4.000 djece).

Podržite nas u želji da pružimo djeci i roditeljima mogućnost da u stručnom, sigurnom, ugodnom i sretnom okruženju pomognu svojim bebama doseći njihov pun potencijal.

Otvorenje BABYSTEPS programa poticanja ranog razvoja za bebe i djecu će se održati u utorak, 17.9.2024., a sve novosti pratite na Instagram i Facebook profilu BABYSTEPS Zagreb Sjever.

Babysteps Senzogym program

Foto: Pexels, Darko Mares

Učitati još
Zatvori