Jelena Rozga otkrila je koji je omiljeni tretman za održavanje linije, ali i mladolikosti lica
Jelena Rozga otkrila je koji je omiljeni tretman za održavanje linije, ali i mladolikosti lica

Jelena Rozga otkrila je koji je omiljeni tretman za održavanje linije, ali i mladolikosti lica

Kao pristalica minimalno invazivnih tretmana za njegu lica, ali i oblikovanja tijela, Jelena Rozga oduševila se učincima Morpheus8 uređaja.

Zaljubila sam se u ovaj tretman. Priznajem da sam u početku bila malo skeptična…Sslušajući preporuke činilo mi se da je „to good to be true“, ali sad s vremenskim odmakom mogu reći da je Morpheus8 genijalan tretman, na koji redovito dolazim u Polikliniku Milojević… Najbolje je što su učinci svakim danom sve vidljiviji. Drago mi je da sam poslušala dr. Milojevića i njegov tim koji su mi ga ponudili uzimajući u obzir moj tip kože, ali i želje i preferencije! , rekla je Rozga.

Jelena Rozga_Morpheus8_Poliklinika milojević
Jelena Rozga

Kako funkcionira Morpheus8?

Jelenino oduševljenje neće začuditi one koji su se već podvrgnuli ovom zbilja revolucionarnom tretmanu u Poliklinici Milojević. Naime, Morpheus8 je jedini uređaj na svijetu koji isporučuje multi-polarnu energiju radiofrekvencije na više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva. Tehnologija kojom se koristi naziva se SARD (eng. Subdermal Adipose Remodeling Device), a omogućuje „remodelirati“ lice i oblikovati tijelo na minimalno invazivan način s maksimalnim učinkom. Štoviše, tretmani su prilagođeni svim tipovima kože te dolaze s nekoliko vrsta nastavaka i dužina iglica pa se svaki tretman može prilagoditi pojedinom pacijentu koji će tako dobiti posve personaliziran pristup. Budući da ne stvaraju toplinska oštećenja dermisa znatno se smanjuje rizik nastanka postupalnih hiperpigmentacija, što je česta nuspojava nekih tehnika obnavljanja kože.

Jelena Rozga_Morpheus8_Poliklinika milojević
Jelena Rozga_Morpheus8_Poliklinika milojević
Jelena Rozga_Morpheus8_Poliklinika milojević

Tretmani za lice

Morpheus8 FACE nastavak sastoji se od mikro iglica koje prodiru do dubine od 4 mm, a koristi se za cijelo lice i vrat – za tretiranje bora i pomlađivanje kože, uklanjanje ožiljaka od akni i poboljšanje općeg izgleda kože.

Iako se Morpheusom mogu tretirati različiti dijelovi tijela kao i cijelo lice, mnoge će iznenaditi da se upravo na najosjetljivijem području, onom na području vrata postižu fantastični rezultati, a vrlo je učinkovit i u području podbratka, otkrio nam je dr. Milojević.

Ako pričamo o tretiranju lica uređajem Morpheus8, iglicama duljine 1 i 2 mm potiče se intenzivna produkcija kolagena, a koriste se za poboljšanje kvalitete kože, uklanjanje bora i sužavanje pora. Iglice dužine 3 i 4 mm također djeluju na snažno poticanje kolagena, ali i zatezanje lica, dok iglice dužine 4 mm mogu djelovati na preoblikovanje masti i koriste se kod smanjivanja podbratka.

Osim sjajnih rezultata kada je riječ o zatezanju kože, poboljšavanju njezine kvalitete u sužavanju pora, odličan i za tretiranje ožiljaka – kako onih kirurških, tako i ožiljaka od akni te uklanjanje podočnjaka, objašnjava dr. Milojević.

Jelena Rozga_Morpheus8_Poliklinika milojević
Nikola Milojević

Oblikovanje tijela

Morphesu8 BODY nastavak za oblikovanje tijela omogućuje nam da iglice prodiru do ukupno 8 mm u kožu i potkožno masno tkivo te se osim za pomlađivanje i zatezanje kože tijela, koristi i kao uređaj za remodeliranje masnog tkiva te za rješavanje problematike celulita. Dr. Milojević: Morpheus8 uspješno rješava i problem namreškane kože trbuha koja mnogim ženama stvara probleme nakon trudnoće, a osim toga, ovo je jedinstven tretman i za rješavanje strija, koje doista muče velik broj žena, ali i muškaraca.

Svaki od nastavaka ima i dodatne vrhove s različitim konfiguracijama mikroiglica čime isporučuju klinički dokazanu RF energiju na više dubina tretmana (0,5 mm – 8 mm). Budući da ima sposobnost ciljanja tkiva uzastopno na tri razine, u intervalima od milisekunde, Morpheus8 omogućuje značajno smanjenje vremena liječenja, minimizira ozljede kože te povećava ujednačenost liječenja.

Bole li Morpheus8 tretmani?

Naravno, zanimalo nas je je li tretman bolan, kada se mogu vidjeti prvi rezultati te koliko će oni potrajati?

Tretman je znatno manje bolan od očekivanja. Čak i izuzetno senzitivni pacijenti podvrgavaju mu se uz lokalnu anesteziju i hlađenje tkiva, čak i kada je riječ o jakim frekvencijama i ozbiljnim dubinama, važno je naglasiti da ovaj tretman unatoč izvanrednoj učinkovitosti ima jako kratak period oporavka. Crvenilo kože koje se javlja uslijed tretmana, jako brzo nestaje, koža može biti lagano suha i na njoj mogu par dana biti vidljive malene točkice. Drugih, ozbiljnijih nuspojava doista nema i osoba već iste večeri nakon tretmana može posve normalno funkcionirati i nastaviti sa svojim aktivnostima. Ono što se svakako preporučuje pacijentima je da se tjedan dana uoči tretmana i tjedan dana nakon njega pričuvaju sunca i da nanose kremu za zaštitu od sunca s visokim SPF-om, izjavio je dr. Milojević.

Ako pričamo o rezultatima, oni su zbilja senzacionalni. Budući da je potrebno oko mjesec dana za stvaranje novog kolagena, u tom je periodu moguće vidjeti i prve rezultate, a sjajno djelovanje ovih tretmana bit će najbolje vidljivo u periodu od 3 do 6 mjeseci. Što se same trajnosti rezultata tiče, Morpheus je i u tome jedinstven – naime, njegov učinak može trajati čak od 3 do 5 godina.

Za Morpheus8, kažu da je ostvarenje je svih želja muškaraca i žena koji žele postići mladolik izgled, vitko i zategnuto tijelo i općenito – najbolju verziju sebe, ali bez odlaska u operacijsku salu. Ne čudi stoga ni činjenica da su ga njegova učinkovitost, fascinantni rezultati, njihova trajnost i kratko vrijeme oporavka učinili omiljenim tretmanom glazbene zvijezde koja osim glasovnim mogućnostima i brojnim hitovima, javnost oduševljava i svojim besprijekorno mladolikim i njegovanim, a prirodnim izgledom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori